konačno kraj!

DŽONI DEP ZAPOČINJE NOVI ŽIVOT, DOK AMBER NE ZNA GDE SE NALAZI: Niko nije očekivao ovakve njihove reakcije na PRESUDU!

Sud u Virdžiniji sopštio je zvaničnu presudu u slučaju Džonija Depa i Amber Herd, a presuda je doneta u korist legendarnog glumca.

Vip priča
Autor:
DŽONI DEP ZAPOČINJE NOVI ŽIVOT, DOK AMBER NE ZNA GDE SE NALAZI: Niko nije očekivao ovakve njihove reakcije na PRESUDU!
Foto: Profimedia

Tom povodom Dep se oglasio na svom Instagram profilu veoma emotivnom porukom.

- Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me godinama podržavali i verovali u mene bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne i ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica. Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan. Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao - Napisao je Džoni Dep.

Naglasivši da je za njegovu porodicu i njega počelo novo poglavlje u životu, jer sada mogu konačno da odahnu i raduju se lepim stvarima koje im dolaze u susret. Ispod objave ovom američkom glumcu stizale su reči podrška kako od fanova, tako i od brojnih poznatih ličnosti i kolega.

Sa druge strane, istim povodom oglasila se i Amber Herd ističući da je razočarana što gomila dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi neizmernoj moći i uticaju njenog bivšeg supruga.

Amber Herd
foto: Profimedia

- Razočaranje koje danas osećam nemoguće je opisati. Slomljena sam što gomila dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi neizmernoj moći i uticaju mog bivšeg muža. Još više sam razočarana zbog značenja koje ova presuda ima za druge žene. Ovo je nazadovanje. Sat se vraća unazad u vreme kada su žene koje su odlučile da progovore bile javno osramoćene i ponižene. Odbačena je ideja da nasilje nad ženama treba da se shvati ozbiljno. Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da ubede porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i da zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da smo pobedili u Velikoj Britaniji. Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka, da govorim slobodno i otvoreno - napisala je Amber Herd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs