KORTNI LAV

UZELA SAM HEROIN I SRUŠILA SE ISPRED KLUBA, A ONDA JE DOŠAO ON: Spasio mi je život! (FOTO)

Lav je jasno dala do znanja da je bila na Depovoj strani tokom suđenja za klevetu, ali još uvek ima "empatiju" prema Herd

Vip priča
Autor:
UZELA SAM HEROIN I SRUŠILA SE ISPRED KLUBA, A ONDA JE DOŠAO ON: Spasio mi je život! (FOTO)
Kortni Lav, Foto: Profimedia

Američka pevačica Kortni Lav uoči sudskog procesa između Džonija Depa i Amber Herd prisetila se da kako joj je glumac spasio život nakon što se predozirala i tako joj pomogao tokom najmračnijeg perioda života.

U vreme incidenta, Lav se suočavala s tragičnim gubitkom supruga Kurta Kobejna koji je počinio samoubustvo 1994. u dobi od 27 godina. Njih dvoje su se venčali 1992. i dobili ćerku Frensis Bin (29).

"Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Vajper Rum u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine", rekla je Kornti u videu objavljenom na društvenim mrežama tokom vikenda.

Klub je tada bio u suvlasništvu Džonija Depa, poslovnog partnera AnthonEntonija Foksa ja i Sala Jencoa, a bio je poznat kao mesto okupljanja holivudske elite.

lav je napomenula rekla da je Dep u više navrata kontaktirao njenu ćerku Fransis. Tvrdi da je glumac napisao njenoj ćerki pismo za 13. rođendan, usred očeve prerane smrti i borbe njene majke s zavisnošću.

"Socijalna služba je pomagala mojoj ćerki Frensis da prebrodi taj period. Džoni joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao da je uteši. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali", nastavila je pevačica koja pismo nikad nije pročitala, dodavši da je glumac slao limuzine po Frensis i njene prijatelje u školu.

"Kada je imala 13 godina, rekla mi je da joj je Džoni spasio život" rekla je.

Pred kraj videa, Lav je jasno dala do znanja da je bila na Depovoj strani tokom suđenja za klevetu, ali još uvek ima "empatiju" prema Herd.

"Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svetu i to mnogo pre nego što je TikTok nastao. Razumem kako se Amber oseća. Možete li zamisliti da ste na njenom mestu?", dodala je. Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritikovali zbog ovog poteza, a ona je objasnila da ne želi da zauzima stranu.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

"Želim da budem neutralna. Neću nikoga da maltretiram. Mene su maltretirali dovoljno tokom života", zaključila je pevačica.

Dep, koji je s Herd bio u braku od 2015. do 2017. godine, trenutno se bori s njom na sudu zbog članka iz Vašington Posta iz 2018. koji je napisala i predstavila sebe kao žrtvu seksualnog nasilja. Suđenje se nastavlja, a kraj se očekuju se u petak, 27. maja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs