SAZNAJTE VIŠE

PROSLAVILA SE KAO RIJALITI ZVEZDA, A ONDA JE POSTALA PEVAČICA, PA VODITELJKA: Gde je danas i šta radi ENA POPOV? (FOTO)

Život Ene Popov danas izgleda znanto drugačije.

Vip priča
Autor:
PROSLAVILA SE KAO RIJALITI ZVEZDA, A ONDA JE POSTALA PEVAČICA, PA VODITELJKA: Gde je danas i šta radi ENA POPOV? (FOTO)
Ena Popov, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Novosađanka Ena Popov postala je zapažena kao jedna od aktera prvog rijaliti programa u Srbiji "Veliki brat" u kojem je imala i romansu sa jednim učesnikom.

Nakon toga bila je u žiži interesovanja, te je tako i njen privatni, a posebno ljubavni život privlačio veliku pažnju javnosti. U tom periodu bila je aktivna u noćnim izlascima i mediji su je povezivali sa mnogobrojnim muškarcima među kojima je bio i fudbaler Gojko Kačar.

Ena je na profesionalnom planu beležila je uspehe te se oprobala kao pevačica, a ostala je upamćena kao voditeljka popodnevnih emisija.

Bila je uspešna voditeljka televizijske emisije "Mustre", a njena pesma "Naivna" koju je davne 2008. snimila bila je veliki letnji hit.

Tada je bila čest gost svih zabavnih programa i punila je novinske stupce nagađanjima o emotivnom životu koji je tada bio turbulentan. Danas živi sasvim drugačijim životom, pre svega mirnijim.

Ena se bila pobukla iz javnosti na određeni vremenski period - kada se udala i postala majka. Iako je imala sve predispozicije i mnogobrojne prilike da gradi karijeru u Beogradu i bude zaštitno lice jedne televizije, ona se vratila u rodni grad, Novi Sad i posvetila porodičnom životu.

Ena je već nekoliko godina u braku sa novosadskim biznismenom Nenadom Čankkom, sa kojim ima dve ćerke Riju i Milu. Ena i Nenad su zajedno od 2012. godine, a koliko su srećni u braku govore i njihove porodične fotografije na Instagramu koje voditeljka rado objavljuje.

Ena Popov je danas uspešna je dizajnerka kupaćih kostima, dok je mužičku karijeru zapostavila, a čini se ne planira ni da nastavi.

Pored toga radi i kao voditeljka na radio-televiziji Vojvodia. U galeriji u nastavku teskat pogledajte kako danas Ena izgleda:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Ena Popov