DŽONI DEP

DETALJI IZ ŽIVOTA NAJPOŽELJNIJEG GLUMCA: Majka ga je tukla i psihički maltretirala, od bivše supruge dobio isto! (FOTO)

Džoni Dep trenutno prolazi sudsku torturu s bivšom suprugom Amber Herd, a u njegovu korist svedočila je i starija sestra Kroisti Dembrovski.

Vip priča
Autor:
DETALJI IZ ŽIVOTA NAJPOŽELJNIJEG GLUMCA: Majka ga je tukla i psihički maltretirala, od bivše supruge dobio isto! (FOTO)
Džoni Dep, Foto: Profimedia

Bivši glumački par Amber Herd iDžoni Dep već se godinama viđaju u sudskim klupama, a sada je u toku parnica koju je glumac pokrenuo protiv svoje bivše.

Naime, tužio ju je za klevetu nakon što je 2018. godine napisala i objavila kolumnu u kojoj je tvrdila da je bila žrtva porodičog i seksualnog nasilja te zbog toga od nje traži 100 miliona dolara.

Glumčev advokatski tim kažu da je u tekstu lažno implicirala da ju je Dep fizički i seksualno zlostavljao dok su bili u braku, kao i da su optužbe otežale njegovu karijeru u Holivudu. S druge strane, glumac je istakao da je Amber ta koja je nasilna, a jedna od onih koja je svedočila u njegovu korist bila je njegova sestra Kristi Dembrovski.

SPAVALA SA PROSTITUTKAMA, BRAK JOJ SE RASPAO ZBOG DROGE: Ona je danas druga žena, LUD PERIOD je napokon iza nje! (FOTO)

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Nju je sudija pitao za njihovo odrastanje, kao i jesu li bili izloženi nasilju tokom detinjstva. Kako je Kristi ispričala, njihov je otac bio miran čovek, pun ljubavi i razumevanja, dok je majka bila potpuno drugačija.

'Naša je majka bila anksiozna, ljuta, nasilna. Roditelji su nam bili potpune suprotnosti', rekla je Kristi. Na pitanje je li Amber ikada bila gruba prema Depu, izjavila je kako joj je jedna rečenica zauvek ostala u sećanju. Naime, jednom prilikom, Depa su pozvali iz Diora kako bi s njim organizovali snimanje, a Amberina reakcija je bila: 'Zašto bi iko snimao s tobom? Pogotovo Dior? Oni su klasika, stil, a ti nemaš pojma o modi', rekla je Kristi i dodala kako je izjavila da je 'star i mlohav'.

Depova sestra potom je ispričala detalje njihovog detinjstva i otkrila da je njihova majka oca uvek nazivala pogrdnim imenima, vikala i udarala ga, ali da se on nikada nije branio pa čak ni uzvratio vikom.

Beti Su Palmer i Džon Kristofer Dep razveli su se kada je glumac imao 15 godina, a njihova sestra 18. Kako kaže, nakon toga je njihova kuća postala 'kuća duhova', a glumac je zbog trauma već s 11 godina krenuo s da konzumira narkotike.

MISTERIOZNA SMRT HOLIVUDSKOG BRAČNOG PARA KOJA I DANAS SVE ZANIMA: Oboje umrli za šest meseci pod istim okolnostima!

Džoni Dep
foto: Profimedia

Majka je osim supruga vređala i njih pa je tako Džonija često nazivala 'jednookim' jer su mu lekari otkrili ambliopiju (lenje oko) pa je veliki deo detinjstva nosio povez za oko. Na pitanje kako je Džoni reagovao, sestra je odgovorila da su jednostavno tada bili navikli na takav tretman, ali da je glumac često plakao, povlačio se u sebe i zatvarao u svoju sobu.

Kristi je izjavila kako je bila uplašena zbog njegovog braka s Amber, kao i da mu je pokušavala otvoriti oči i nagovoriti ga da ne žuri. Ipak, ostalo je istorija. I to ne baš lepa...

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs