da li biste i vi isto postupile?

NEVENU BOŽOVIĆ MAJČNISTVO PREPORODILO: Evo šta ne dozvoljava svekrvi! (FOTO)

Otkako je postala majka, ništa joj nije teško!

Vip roditelji
Autor:
NEVENU BOŽOVIĆ MAJČNISTVO PREPORODILO: Evo šta ne dozvoljava svekrvi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vlasnica raskošnog glasa Nevena Božović pre nešto više od pola godine je rodila ćerku Aniku i od tada joj se život promenio iz korena. Posebno ističe da iako ne spava uopšte, ima elena više nego ikada, a da svu tu snagu pronalazi u svom detetu.

Sve poslovne obaveze je odložila i trenutno uživa u svakom novom danu sa Anikom. Roditeljstvo joj izuztenoi prija i pevačica naglašava da se odlično snašla u novoj ulozi.

- Jako sam se dobro snašla. Kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - priča pevačica za „Story".

Sa druge strane, ono što je veoma neobično za Nevenu, osvrnula se i na svoj privatni život, koji je do sada vrlo vešto krila od očiju javnosti. Otkrila je kako se slaže sa porodicom njegovo supruga, otkako je beba došla na svet.

- Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi - objasnila je Nevena.

Mlada pevačica, koja se svojevremeno preselila u Crnu Goru zbog ljubavi, tvrdi da je njena naslednica hiperaktivno, veselo dete, kojem konstantna putovanja avionom ne smetaju. Mladi bračni par mezimicu svuda i bez problma vodi sa sobom, iako ima tek sedam meseci.

- Stalno sa mamom i tatom, putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega - iskrena je novopečena mama.

Uskoro od Nevene možemo da očekujemo i nove pesme, a o proširenju porodice za sada ne razmišlja.

- Imam malu bebu kod kuće tako da na tom polju nema za sada planova. Planovi su zapravo da kroz mesec, dva objavim nove pesme, da od maja krenem sa nastupima i to je više manje to. Sad sam skoncentrisana na nju, proširenje porodice ne planiram - zaključila je Božovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs