uzrok još uvek nije otriven!

MISTERIOZNA SMRT HOLIVUDSKOG BRAČNOG PARA KOJA I DANAS SVE ZANIMA: Oboje umrli za šest meseci pod istim okolnostima!

Njena lepota i ljubaznost se i danas pamte!

Vip priča
Autor:
MISTERIOZNA SMRT HOLIVUDSKOG BRAČNOG PARA KOJA I DANAS SVE ZANIMA: Oboje umrli za šest meseci pod istim okolnostima!
Foto: Profimedia

Kada se pomene njeno ime, skoro svako pomisli da je bila najslađa glumica Holivuda. Iako je bila prepoznatljiva po svom širokom osmehu, njen život se završio na veoma tragičan način, a momenat smrti je i danas velika misterija. A da sve bude još čudnije i upitnije, i njen suprug je preminuo samo šet mesci kasnije.

Američka glumica Britani Marfi bila je simbol romantičnih komedija u prvoj deceniji 21. veka. Uvek nasmejana i u ružičastim haljinicama, Britani je bila asocijaciija ta filmove sa srećnim krajem.

Međutim, za nju je sudbina, ipak, ispisala drugačije stranice. Britani je još početkom ovog veka bila na rubu problema, od psihičkih, pa sve do šuškanja da je glumica zavisnica od različith vrsta opijata. Činilo se da je Marfi poslednje godine života provela mirno, i to živeći sa britanskim producentom Sajmonom Mondžekom, za koga se udala 2007. godine, i sa svojom majkom.

Preminula je pod okolnostima koje su i dan-danas nerazjašnjene.

Naime, misteriozna smrt desila se 2009. godine. Vatrogasci su bili pozvani u kuću Britani i Sajmona, gde je utvrđeno da je glumica, koja je tada imala svega 32 godine, nađena u kupatilu bez svesti, a da je preminula od posledica srčanog udara.

Sa druge strane, nalazi autopsije bili su potpuno čudni. U njima se navodilo kako je njena smrt tog decembra usledila kao kombinacija upale pluća, anemije i predoziranosti različitim drogama i lekovima.

A onda je posle samo šest meseci usledio šok! Pola godina kasnije, Sajmon Mondžek pronađen je, takođe, mrtav u istoj kući. Navodilo se da je umro od identičnih komplikacija - kombinacije anemije i upale pluća!

Sve ovo i dalje intrigira javnost, posebno Britanine fanove, i svi postavljaju smao jedno pitanje - šta se zapravo desilo?

Time se bavi i dokumentarac "Šta se dogodilo, Britani Marfi?", koji otkriva mnogo detalja iz života ove zvezde koja je iznenada preminula.

- Bio je nemiran pojedinac koji je navikao da zavarava ljude, a Britani mu je bila jedna od poslednjih žrtava - rekla je Sintija Hil, redateljka dokumentarca za Simona.

Britani Marfi i Sajmon Modnžak
foto: Profimedia

- Imao je obrazac ponašanja koji je postao vrlo očigledan što smo više istraživali - dodala je.

Šminkerka Trista Džordan, koja je radila sa Britani na poslednjem filmu, "Something Wicked", kaže da je njena pojava poslednjih meseci bila alarmantna.

- Oči su joj bile toliko potonule i delovala je tako tužno. Bila je u velikoj boli. Noge su joj bile slabe i nije mogla sama da ustane - kaže Džordan.

U februaru 2010. Ed Vinter zaključio je da je njena smrt posledica nelečene upale pluća u kombinaciji s anemijom i predoziranjem lekovima, uključujući lekove protiv bolova i prehlade. U njenom telu nisu pronađene ilegalne droge.

Redateljka dokumentarca posebno ističe da su svi sa kojima je razgovarala spomenuli važnost sećanja na njenu ljubaznost.

- Svi su bili toliko dosledni kada su je opisivali. Bila je tako velikodušna, brižna i uvek je mislila na sve ostale, a ja mislim da se to ponekad zaboravi zbog misterija koji okružuje njenu smrt - naglasila je Hil.

Britani Marfi
foto: Profimedia

PORODICA MISLI DA JE BRITANI UBIJENA

Britanin polubrat Toni Bertoloti otkrio je da veruje da je Mondžek odgovoran za njenu smrt.

- Godine sam proveo potiskujući bes. Britani je ubijena. Ko ju je ubio? Nije umrla prirodnom smrću - rekao je Toni.

Čak se u jednom momentu pojavio i davno izgubljeni otac glumice sa optužbom da je Britani ubila njena majka Šeron Marfi...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs