KEJT MOS I DŽONI DEP

DOK ČEKA PRESUDU, ONA MU PRAVI DRUŠTVO: Volela ga je kao Boga, a posle 24 godine ponovo su viđeni na istom mestu!

Nakon što je Kejt Mos došla na svirku Džonija Depa, fanovi su ubeđeni da će nekadađnji par ponovo biti zajedno.

Vip priča
Autor:
DOK ČEKA PRESUDU, ONA MU PRAVI DRUŠTVO: Volela ga je kao Boga, a posle 24 godine ponovo su viđeni na istom mestu!
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Dok svet s nestrpljenjem čeka presudu u slučaju Džonija Depa i Amber Herd, glumac je rešio da se malo opusti i pozabavi onim "što mu hrani dušu". Naime, poznato je da Džoni ima mnogo talenata, ali da mu je jedan od omiljenih hobija upravo sviranje, a sinoć je imao priliku da pred punim londonskim "Rojal Albert holom", rame uz rame uz slavnog gitaristu Džefom Bekom zasvira za sve obožavatelje.

Kejt Mos
foto: Profimedia

On je izašao na scenu nešto malo nakon 21:30 uveče, a potom su izvodili najveće hitove Hendriksa, Lenona i Marvina Greja. Glumac je obožavatelje bacio u ekstazu, i propraćen je gromoglasnim ovacijama, a propratili su ga i svetski mediji.

Međutim, glavna vest bilo je ono što se zbivalo u bekstejdžu, na radost fanova.

Naime, jedna od posebnih gošći bila je i nekadašnji supermodel i Depova bivša velika ljubav - Kejt Mos. Ona se pojavila u velikom stilu i izdanjem oduševila prisutne, a sve vreme nije skidala osmeh sa lica.

U kratkoj bundici, uskim zvoncarama i zlatnim sandalama prošetala je poput dive i izazvala salvu uzdaha. Sa veoma malo šminke, manekenka je blistala, i izgledala daleko mlađe. Njeno pojavljivanje na Depovoj svirki samo je još više uverilo obožavaoce nekadašnjeg para da među njima još uvek ima "iskrica". Strani mediji pišu da su Kejt i Džoni bili veoma bliski iza scene, ali očevici nisu želeli da otkrivaju više informacija za sada.

Inače, Mos se nedavno pojavila na suđenju bivšeg dečka, nakon što je Amber iznela da ju je Dep svojevremeno gurnuo niz stepenice, što je manekenka žestoko demantovala.

Kejt Mos
foto: Profimedia

"Nikada me nije gurnuo, udario ili bacio niz stepenice", rekla je.

Kako je ispričala, tada su bili na odmoru na Jamajci, a malo pre toga padala je kiša.

"Napuštali smo sobu, a Džoni je izašao pre mene. Padala je ogromna kiša. Kada sam izlazila iz sobe, okliznula sam se na stepenicama i povredila leđa", rekla je pod zakletvom.

"Vrištala sam jer nisam znala šta mi se desilo i bila sam u bolovima. On je dotrčao do mene i odneo me u sobu, a potom potražio medicinsku pomoć", ispričala je manekenka.

Podsetimo, Džoni i Kejt zabavljali su se od 1994 to 1998. Manekenka je imala 20, a glumac 31 kada su se sreli. U jednom trenutku šuškalo se i da su vereni, a njihovo poslednje pojavljivanje bilo je upravo na Festivalu u Kanu u maju 1998. godine. Nakon toga Dep je uplovio u vezu sa Vanesom Paradi sa kojom je dobio i dvoje dece Lili Rouz (22) i Džeka (20).

Kejt Mos iako je godinama govorila za njihovu vezu da je bila toksična, a raskid opisala kao "noćnu moru", sa Depom je ostala u dobrim odnosima, i najveća mu je podrška tokom suđenja sa Amber, a jedna od njenih poslednjih izjava upravo to i potvrđuje:

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

"Nikada nije postojao niko ko je bio u stanju da vodi računa o meni. Ali Džoni je to uspeo na neko vreme", objasnila je slavna manekenka.

Da li će zaista doći do pomirenja, ostaje da vidimo, iako bi u jeku brojnih pomirenja poznatih parova, kao što je to slučaj, primera radi, sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom, bilo nešto što bi mnogi jedva dočekali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs