UŽIVA DA INTRIGIRA!

MILJENIK ŽENA SVE ŠOKIRAO IZNENADNIM VENČANJEM, A SAD ŠETA SA GOLOM ŽENOM: Ona je urednica najprestižnijeg časopisa!

Popularni maneken i donedavno miljenik žena, Džordan Beret prošlog leta iznenadio je svet kada je otkrio da venčao.

Star look
13:01h Autor:
MILJENIK ŽENA SVE ŠOKIRAO IZNENADNIM VENČANJEM, A SAD ŠETA SA GOLOM ŽENOM: Ona je urednica najprestižnijeg časopisa!
Foto: Profimedia

On je tada na društvenim mrežama iznenadio obožavateljke kada je otkrio da je pronašao ljubav svog života - kolegu, 24-godišnjeg Fernanda Kazablankasa s kojim se venčao na intimnoj ceremoniji na Ibici. Džordan je ovim potezom mnoge šokirao, jer niko nije znao da mu se zapravo sviđaju muškarci.

Venčanju je prisustvovalo 15-ak Džordanovih prijatelja, među kojima i slavna Kejt Mos, Džordžija Mej Džeger i američki reditelj Džeremi O Heris.

Ipak, Džordan je nedavno na trenutak iznenadio mnoge kada je viđen sa nepozantom crnom ženom i provokativnom izdanju.

Džordan Beret
foto: Profimedia

Misteriozna crnka u providnoj haljini ispod koje je nosila samo crne tanga gaćice zagrljena sa Džordanom šetala je Kanom, i tom prilikom ni malo se nisu obazirali na paparace.

Radi se o dami po imenu Tiš Vajnstok koja radi kao urednica za prestižni modni magazin Vogue, a sa Džordanom je veže prijateljstvo.

Tiš voli da provocira, te tako pored fotografija sa partnerom i detetom, na njenom Instagramu se mogu videti i slike u kojima pozira u provokativnim modnim komadima.

Džordan Beret
foto: Profimedia

Inače, pre tri godina, strani mediji su povezivali Džordana s nemačko-američkom manekenkom i pevačicom Karolinom Vrilend, s kojom je viđen kako se ljubi u Njujorku.

Pre nje se šuškalo da je bio sa Paris Hilton, Larom Stoun, Hejli Biber i Sofijom Riči. Takođe se pričalo da izlazi s Belom Hadid, međutim ona je to negirala i izjavila da su samo dobri prijatelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs