U SRCU Holivuda!

MUŽ NINE SENIČAR PAZARIO KUĆU OD 4, 5 MILIONA DOLARA: Zavirite u raskošnu vilu koja je zaštićena zakonom zbog OVOGA!

Pripremaju se za selibu!

Galerije
14:06h Autor:
1 / 6 Foto: Profimedia

Američki glumac Džej Elis, koji je zvezda novog akcionog filma "Top Gun: Maverick" i manekenka i glumica Nina Seničar pre tri godine su dobili ćerkicu Noru Grejs.

A da uživaju u zajedničkom životu i ljubavi, pokazuje i činjenica da je nedavno Elis kupiu kuću u samom srcu Holivuda, koja vredi 4,5 milona dolara! Smeštena u zajednici Spaulding Square, u Los Anđelesu.

Elis je zapravo kupio renovirani dom u američkom stilu Foursquare, u holivudskom istorijskom naselju, a dogovor o kupovini postignut je van tržišta.

Velelepna vila izgrađena je 1919. godine. Kuća, takođe, potpada pod Milsov zakon što znači da vlasnici kuća mogu dobiti smanjeni porez na imovinu u zamenu za restauraciju i očuvanje istorijskih struktura.

Sada je renovirana, preuređena, pa tako ima tri spavaće sobe sa kupatilima. Kuća se prostire na dva sprata.

Fasada je obložena drvetom, ispred kuće je bazen, kao i bračni krevet na tremu. Posebno je zanimljiv bioskop na otvorenom, i to što je kuća "ušuškana" među zelenilom i visokom živom ogradom.

Na glavnom nivou su formalna dnevna soba i trpezarija, kao i kuhinja u kojoj dominira mermer, sa ostrvom za jelo i vrhunskim uređajima. Tu je i soba za bilijar, dok su sve tri spavaće sobe na spratu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs