Legendarni glumac Harison Ford izazvao veliku zabrinutost: Više nije isti kao pre, šta mu se ovo dešava sa rukom?

Legendarni glumac Harison Ford izazvao je zabrinutost među fanovima, nakon što su primetili "čudno" dešavanje sa njegovom rukom.

Star look
09:00h Autor:
Legendarni glumac Harison Ford izazvao veliku zabrinutost: Više nije isti kao pre, šta mu se ovo dešava sa rukom?
Foto: Printskrin@unitedtalent/Instagram

Legendarni glumac Harison Ford zvanično je proglašen Diznijevom legendom tokom leta, ali je njegovo pojavljivanje u nedelju, dok je bio na ceremoniji u njegovu čast, izazvao zabrinutost među njegovim obožavaocima.

Ovaj 82-godišnji glumac dobio je prestižno priznanje u vidu mesta u Kući slavnih, kao priznanje za njegov značajan doprinos Lukasfilmu, podružnici Diznija. Fordove kultne uloge – pre svega Hana Soloa iz "Ratova zvezda" i avanturističkog arheologa "Indijane Džonsa" – učvrstile su ga kao jednu od najlegendarnijih ličnosti studija.

@gma Indiana Jones himself, #HarrisonFord, has been inducted as a #DisneyLegend! #d23 ♬ Summer - Croquet Club

Ford je dobio ovacije i ostavio je otiske ruku u cementu u čast proglašenja za Diznijevu legende. Međutim, kako se glumac potpisao svojim imenom, neki fanovi su primetili znakove da više nema snage i da nije u formi kao nekada, što se vidi po tome što su drugi morali da mu pomognu da pritisne cement valjano.

Jedan obožavatelj je primetio i napisao objavu na društvenim mrežama: "Da li je još neko zabrinut da jednu ruka pritiska više od druge?" "Teško je videti da moj momak stari", prokomentarisao je drugi, a treći je dodao: "Ne izgleda dobro." Jedan korisnik Iksa, napisao je: "Izgleda kao da su ga probudili u kući starih ljudi i ne zna gde se nalazi"

1 / 17 Foto: Alex Oliveira / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve to je normalna pojava, s obzirom na činjenicu da Harison Ford ima 82 godine.

Nedavno je takođe glumac, zbog starosti, doživeo nesreću na snimanju "Indijane Džonsa i brojčanika sudbine", kada je povredio rame, zbog čega je snimanje moralo da bude odloženo dok se nije oporavio.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs