PRAVU SREĆU DOŽIVEO TEK KAD JE OKUSIO USNE 22 GODINE MLAĐE: Zaveo je na izmaku života i napravio od nje DOMAĆICU

lLjubavni živto Harisona Forda dobio je smisao tek kad je okusio usne 22 godine mlađe Kaliste.

Celebrities
PRAVU SREĆU DOŽIVEO TEK KAD JE OKUSIO USNE 22 GODINE MLAĐE: Zaveo je na izmaku života i napravio od nje DOMAĆICU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Harison Ford i njegova supruga Kalista Flokhart, uhvaćeni su u strastvenom poljupcu na aerodromu u Montani nakon što su se vratili s odmora iz Los Angelesa. Retki su momenti u kojima glumac u javnosti razmenjuje nežnosti sa svojom suprugom, budući da je već godinama na meti negativnih komentara zbog činjenice da je 22 godine stariji od nje.

Međutim, uprkos nagađanjima da je njihova ljubav kratkog daha, dokazali su da ljubav ne poznaje granice, a u braku su već 13 godina. Može se reći da je glumac zapravo osetio sreću tek kada je okusio Kalistine usne.

Harison Ford
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je sve počelo

Na dodeli Zlatnih globusa 2002. godine, Ford se upoznao s tada 38-godišnjom glumicom Kalistom Flokhart i za njega je istog trenutka sve ostalo postalo nevažno.

Holivudom su odmah počela sočna ogovaranja, jer je Kalista samo tri godine starija od glumčevog prvog sina, ali par se nije dao pokolebati. Iako su mnogi prognozirali da će se brzo ohladiti i da neće moći da prati tempo i zahteve svoje mlade partnerke, dogodilo se upravo suprotno.

Harison Ford, Kalista Flokhart
foto: Profimedia

Posle osam godina zajedničkog života, par se 18. juna 2010. venčao u Novom Meksiku. Kad je vest procurila u javnost, glumca su zatrpali pitanjima kako se u dobu kad je već bio trostruki deda odlučio na taj korak i kako će se odnositi prema Lijamu, osmogodišnjem usvojenom sinu svoje supruge, a on je samo odmahivao rukom.

Harison Ford
foto: Profimedia

Iz ranog braka sa prvom ženom Meri Markart, koji je trajao 15 godina, glumac ima sinove Bendžamina i Vilarda, koji su već u zrelim godinama. S Melisom Matison dobio je sina Malkolma i ćerku Džordžiju, koja se jedina bavi glumom.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O svojoj deci kaže: "Bio bih mnogo bolji otac da nisam morao toliko da snimam, ali za svakog od njih primio bih metak!"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs