BILI SU U NAJSKANDALOZNIJEM LJUBAVNOM TROUGLU IKADA: Dok je svima pričao da je GEJ, godinama je SPAVAO sa udatom ŽENOM

Ljubavna priča Ruperta Evereta protkana je skandaloznom aferom i intrigama.

Ljubav
BILI SU U NAJSKANDALOZNIJEM LJUBAVNOM TROUGLU IKADA: Dok je svima pričao da je GEJ, godinama je SPAVAO sa udatom ŽENOM
Foto: Profimedia

Kada je Rupert Everet ogolio detalje svoje ljubavne afere, mnogi su bili šokirani. Reč je o najneobičnijem ljubavnom trouglu u istoriji britanskog šou biznisa: ljubavnoj aferi Ruperta Evereta i televizijske voditeljke Paule Jejts, iako je glumac deklarisani gej (priznao je to javno davne 1989. godine) dok je voditeljka bila u braku sa irskim muzičarem Bobom Geldofom.

Da stvar bude još neobičnija, njihova afera nije bila kratkog daha. Naprotiv. Stajali su se čitavih šest godina, a ljubavni susreti bili su javna tajna poznata i Paulinom suprugu.

Rupert Everet
foto: Profimedia

Slavni glumac priznao je da ju je jako voleo. Njen bivši ljubavnik poznat je po ulogama u filmovima "Zaljubljeni Šekspir" i "Venčanje mog najboljeg druga", "Idealni muž" i slično, a 2006. za "Dejli Mejl" potvrdio da su imali heteroseksualnu vezu.

Obog puta je, podstaknut "bockanjem" Pirsa Morgana, otkrio najzanimljivije detalje.

"Mislim da sam bio zaljubljen u Paulu, a njenog muža jednostavno sam ignorisao. Dugo smo bili vrlo, vrlo bliski, ona je osoba koju sam obožavao. Stvarno sam je obožavao", priznao je glumac.

Rupert Everet, Paula Jejts
foto: Profimedia

Ko je bila Paula Jejts

Manekenki su zbog lepote kojom je plenila svi predviđali uspešnu karijeru. Paula se često pojavljivala na TV-u, a uglavnom je vodila muzičke emisije. Baš tako je i upoznala prvu veliku ljubav u svom životu, muzičara Boba Geldofa. 1976. godine započeli su romansu. Prvi sastanak su imali u Parizu, a tek 10 godina nakon toga stali su i na ludi kamen. Venčanje je održano u Las Vegasu u prisustvu najbližih prijatelja. Par je dobio tri ćerke.

Iako je njihov brak delovao idilično to je bilo daleko od istine. Paula je punih 9 godina vodila dvostruki život i Boba varala sa Majklom Hačinsom koga je upoznala na isti način kao i svog supruga.

Aferu je vešto skrivala sve dok nije ostala u drugom stanju sa Hačinsom. Nakon priznja da mu nije verna usledio je razvod.

Paula i Hačins dobili su ćerku kojoj su dali ima Lili, a nakon godinu dana usledio je niz tragedija. Naime, Hačins je pozvao Paolu i histerično vikao, nakon toga je pozvao i Geldofa i sa njim se posvađao preko telefona. Idućeg jutra, pronađen je mrtav u sobi. Iako policija tvrdi da se pevač objesio jer je hteo sebi da oduzme život, Pola je smatrala da se radilo o nezgodi i da je Majkl umro usled pokušaja autoerotične asfiksije.

Slomljena smrću partnera, Paola je pala u depresiju i posegla za heroinom od koga je bila i ranije zavisna. Pronađena je mrtva 17. oktobra 2000. godine u bogatoj londonskoj četvrti Noting Hil. Imala je 41 godinu.

Pirs Morgan upitao je slavnog glumca da li joj je pokušao pomoći nakon smrti muzičara?

Rupert Everet, Paula Jejts
foto: Profimedia

"Kad neko jednom skrene s puta, teško ga je vratiti na pravi put jer se ta osoba uporno kreće u pogrešnom pravcu, što god vi preduzeli. Da je Majk Hačens živ, mislim da bi Paula danas bila s nama", zaključio je glumac ispovest o neobičnoj ljubavi i prijateljstvu sa fatalnom ženom. Najtragičniji detalj u toj priči je smrt njene kćerke Pičiz, koja se 2014. slučajno predozirala u 25. godini, ali to je već tema za novu Morganovu emisiju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs