ZLOBU NA LICU NIJE MOGLA DA SAKRIJE SVE DOK BIŠVEM MUŽU NIJE UNIŠTILA ŽIVOT: Ona likuje, a on ne sme na ulicu od SRAMOTE

Mnogi se pitaju šta radi Anđelina Džoli dok se Bred Pit raspada, nakon što se našao na stubu srama.

Celebrities
09:36h
ZLOBU NA LICU NIJE MOGLA DA SAKRIJE SVE DOK BIŠVEM MUŽU NIJE UNIŠTILA ŽIVOT: Ona likuje, a on ne sme na ulicu od SRAMOTE
Foto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anđelina Džoli uslikana je u Milanu, sa filmskim kolegama, a tom prilikom nije skidala osmeh sa lica. To je ujedno i njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon skandala u kojem se našla zajedno sa bivšim suprugom Bredom Pitom. Mnogi su je osudili da okreće decu protiv njega.

Naime, Bred Pit okarakterisan je kao najgori otac na svetu, koji ne vodi računa o svojoj deci. Dok se ćerka odrekla njegovog prezimena, sin je javno izneo gnusno mišljenje o slavnom glumcu. Paks je pre tri godine svom ocu uputio uvredljivu poruku, a zanmljivo je da je isra objavljena tek sada, zbog čega mnogi veruju da se protiv glumca vodi kampanja.

Anđelina Džoli
foto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anđelina i Bred Pit od samog rastanka nisu u dobrim odnosima, dok je glumica slavnog zavodnika nekoliko puta optužila da je alkoholičar, kao i da je bio nasilan prema njoj i deci. Međutim, nekadašnje dadilje njihove dece otkrile su da je zapravo Anđelina bila ta koja je pila, kao i da su deca van kontrole, čemu je svojevremeno i Bred Pit pokušao da stane na put.

Bred Pit
foto: Brett Farmer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica se jedno vreme primirila, te je rat između bivših supružnika bio zamrznut. Međutim, nakon što se glumac posvetio svom fizičkom izgledu i našao novu devojku, Anđelina je rešila da ponovo pokrene konflikt.

1 / 13 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je Bred Pit bio na meti pozitivnih komentara i komplimenata, Anđelina se "raspadala", te je danima bila u lošem raspoloženju. Mnogi su tada komentarisali "da ju je zloba načisto pojela".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs