"OD NAŠIH ŽIVOTA SI NAPRAVIO PAKAO, TI J***I UŽASNI ČOVEČE": Najvećoj faci Holivuda deca POSLALA PORUKU, svet je ŠOKIRAN

U javnost je izašla poruka Paksa Džoli Pita upućena Bred Pitu i svet je šokiran količinom mržnje

Celebrities
Autor:
"OD NAŠIH ŽIVOTA SI NAPRAVIO PAKAO, TI J***I UŽASNI ČOVEČE": Najvećoj faci Holivuda deca POSLALA PORUKU, svet je ŠOKIRAN
Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bred Pit je okarakterisan kao najgori čovek na planeti i grozan otac kada je u javnost izašla poruka koju je Paks Džoli Pit uputio svom ocu preko Instagrama. Nije jasno kako i zašto je tek sada objavljena poruka poslata pre tri godine u kojoj Paks "čestita" Pitu Dan očeva rečima:

"Još jednom si dokazao koliko si grozna osoba. Nemaš saosećanje ni empatiju prema 4 najmlađe dece koja drhte od straha u tvom prisustvu. Nikad nećeš shvatiti koju štetu si napravio porodici jer nisi kadar za to. Od našeg života si napravio pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će izaći na videlo. Zato, srećan Dan očeva grozno ljudsko biće," piše između ostalog na poruci objavljenoj na privatnom Instagram nalogu jednog od najstarijih sinova Anđeline i Breda.

Paks Džoli Pit
foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova objava do koje je došao Dejli Mejl bukvalno je eksplodirala u javnosti, a ljudi bliski Bred Pitu kažu da je glumcu veoma teško da gleda kako se "razvlači" po medijima.

Prijatelji smatraju da Bred veoma poštuje svoju decu i da najbolje govori o njemu to što je odlučio da o svemu ćuti i ne komentariše objave po medijima.

Bred Pit
foto: Brett Farmer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anđelina Džoli je usovjila Paksa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine, kada je imao samo tri godine. Kada je Bred Pit počeo da se zabavlja sa glumicom i on je formalno usvojio Paksa.

Kada su se Bred i Anđelina razveli 2016. godine, samo dve godine nakon sklapanja braka, deca su pripala Anđelini, a Bred je mogao da ih posećuje samo par dana mesečno.

Anđelina Džoli
foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom da je glumac optužen za zlostavljanje dece jer je bio nasilan prema najstarijem sinu koji je stao u odbranu Anđeline nakon što su se Bred i glumica sporečkali u avionu. U tom momentu Bred je bio teško pijan i pušio je kanabis. Nakon toga je prošao proces odvikavanja od alkohola, ali mu starateljstvo nad decom nikad nije vraćeno.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs