NAJPLAĆENIJA GLUMICA IMA BRAK O KOJEM MNOGE SRPKINJE MAŠTAJU: Ovako se ponaša muž koji voli svoju ŽENU

Ljubavni život Margo Robi njenog muža protkana je romantičnim detaljima.

Celebrities
NAJPLAĆENIJA GLUMICA IMA BRAK O KOJEM MNOGE SRPKINJE MAŠTAJU: Ovako se ponaša muž koji voli svoju ŽENU
Foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što oboje rade u filmskoj industriji, Margo Robi i Tom Akerli možda imaju jednu od najskromnijih veza u Holivudu - nikada nisu uhvaćeni u skandalima, a svoj brak čuvaju daleko od očiju javnosti.

Margo i Tom su se upoznali davne 2013. godine, na snimanju filma. Margo je igrala sporednu ulogu dok je Tom bio pomoćnik režisera. Njih dvoje su ubrzo postali bliski, dok su se već sledeće godine, sa nekoliko prijatelja uselili u zajedničku kuću.

Margo Robi
foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nego što su uplovili u ljubavnu vezu, zajedno su živeli isključivo kao prijatelji.

- Bili smo prijatelji tako dugo. Uvek sam bila zaljubljena u njega, ali sam mislila: 'Oh, on mi nikada ne bi uzvratio. Ne čini to čudnim, Margo. Ne budi glupa i reci mu da ti se sviđa - nastavila je, pre nego što je dodala: A onda se to dogodilo, a ja sam rekla: 'Naravno da smo zajedno. Ovo ima toliko smisla, onako kako ništa ranije nije imalo smisla.'

Margo Robi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glasine da su Tom i Margo vereni pojavile su se tokom leta 2016. godine, ali ni tada do javnosti nije dospelo mnogo detalja. Zbog toga su fanovi australijske glumice bili prilično iznenađeni kada je otkriveno da su se u decembru te godine venčali, i to na maloj ceremoniji u Bajron beju, na kojoj su okupili svega 50 zvanica.

Margo je tada potvrdila vest da se udala, podelivši na Instagramu fotografiju na kojoj je u prvom planu njena burma, ali nije komentarisala pisanje medija. Tek godinu dana kasnije javno je nazvala Akerlija svojim mužem.

– Moj suprug i ja smo bili cimeri pre nego što smo postali par, tako da sada živim sa svojim cimerom i neverovatno nam je – rekla je glumica u jednom intervjuu. – Živeli smo s mnogo ljudi, a sada smo tu samo nas dvoje.

Tom joj je, priznaje, najveća podrška:

- Nervozna sam pre nego što započnem bilo koji posao. Imam potpunu krizu, gubim samopouzdanje i mislim da nisam nadarena. Svaki put kad bi trebalo da snimam film, okrenem se ka suprugu i kažem mu: "Mislim da ne mogu ovo da uradim." A njegov odgovor je uvek isti: "Uradi! Biće dobro..."

Inače, Margo je najplaćenija glumica, a film Barbi u kojem je igrala glavnu ulogu, doneo joj je veliku popularnost i zaradu. Osim velikog uspeha, često joj se pripisuje i epitet najlepše. Zanimljivo je da Margo iza sebe nema nikakav skandal, niti aferu, a karijeru je gradila isključivo na svom talentnu i trudu.

Loš odnos sa ocem

Kada je Margo postala poznata, magazin "New Idea" objavio je da je otac plavokose glumice tajkun Dag Robi, koji je nju i njena tri brata i sestre napustio kada su bili deca.

- Možda nismo imali normalnu porodicu, ali ste mi dali obrazovanje i pomoć kada mi je bila potrebna - napisao je jedne godine.

1 / 12 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Margo je ukratko progovorila o svom ocu u intervjuu za "The Sun" 2016. godine, kada je otkrila da retko komuniciraju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs