SKORO 40 GODINA STARIJEM RODILA DETE DA SE OBEZBEDI: "Majka iz pakla" ju je proklinjala jer joj je olako ukrala muža

Ljubavna priča Dejvida Fostera i 35 godina mlađe Ketrin Mekpi, oduvek je bila na meti komentara.

Celebrities
SKORO 40 GODINA STARIJEM RODILA DETE DA SE OBEZBEDI: "Majka iz pakla" ju je proklinjala jer joj je olako ukrala muža
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ono što se toliko čuvalo u tajnosti pretvorilo se u jednu od najromantičnijih ljubavnih priča dve poznate ličnosti. Priča Ketrin Mekpi i Dejvida Fostera počela je 2006. godine na snimanju filma American Idol. Glasine su počele oko njih dvoje pre nego što su postali formalni par - kao da su svi predosetili njihovu vezu.

Ovaj muzički par je ostao u kontaktu godinama, i uprkos razlici u godinama - Ketrin ima 39, a Dejvid 73 - oni su ostali zajedno, a iz veze su uplovili u brak. Zatim su dobili dečaka. Par je nedavno proslavio još jedan Dan zahvalnosti, a sudeći po njihovim osmesima, emocije su i dalje jake kao prvog dana.

Dejvid Foster, Ketrin Mekfi
foto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

Njihov odnos je stabilniji nego ikad, iako su im predviđali brz kraj, kada se 73-godišnji muzičar umori od "zabave". No, par odoleva nedaćama, te na svojoj ljubavi rade, što je lepa Mekpi nedavno i otkrila, piše Wanted.

Na pitanje koji je ključ uspeha njenog i Fosterovog braka, slavna lepotica je odgovorila: "Terapija. Dobar terapeut", pa dodala, "ili da jednostavno imate nekoga u svom životu ili drugi par u svom životu koji vam pomaže kada postoji nesloga, neslaganja."

"Ja stvarno mislim da pričom sve može da se reši, ali morate da nađete zajednički jezik, odgovarajući rečnik da biste to uradili. Za to su potrebna praksa i samosvest i posedovanje veština da olakšate takve razgovore".

Ketrin Mekfi i Dejvid Foster
foto: Profimedia

Ketrin, koja je prvi put upoznala Dejvida 2006. godine kada je bio gostujući mentor na "Američkom Idolu", pre nego što se ponovo sa njim povezala više od decenije kasnije, rekla je da sarađuju sa "lakoćom", bez pritiska.

"Kroz rad se zaista najbolje upoznajemo, a to je poznavanje lakoće, veličine i načina na koji on radi i jednostavno uvek izvlači najbolje od ljudi."

Njen odgovor pozdravili su mnogi i istakli da je "pravo osveženje", pogotovo ako se uzme u obzir priča u kojoj je Foster bio pre nego što će lepa Mekpi ponovo ući u njegov život.

Podsetimo, muzičar i producent pre toga je bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Jolandom Hadid koju je pratio nimalo pohvalan nadimak "majke iz pakla". Razlog je bio taj što je ćerke Điđi i Belu od najmanjih nogu spremala za svet mode, te ih lišavala stvari u kojima su uživale njihove vršnjakinje.

Điđi tako nije mogla da trenira odbojku jer je to "sport za muškarce", niti da jede tortu, uključujući i rođendansku, a setimo se samo situacije kada joj se požalila da se umalo onesvestila od gladi na šta joj je Jolanda rekla da pojede "par badema".

Dejvid Foster, Ketrin Mekfi
foto: Profimedia

Ništa bolje nije prošla ni Bela, koja je, u želji da joj majka posveti više pažnje, operisala nos sa 14. Jolanda se mešala u živote dece, uništavala im veze... što Foster više nije mogao da gleda.

Kap koja je prelila čašu bila je Jolandina "bolest" iako, kako je kasnije istakao muzičar, nikada nije posetila pravog doktora koji joj je dao dijagnozu.

Kada je upoznao Ketrin, zaljubio se i rešio da ostavi Hadid koja je smatrala da će joj dotrčati nazad nakon što uvidi da mlada glumica nije za njega. No, to se nije dogodilo, a Foster i Mekpi danas žive bajku. Doduše, i Jolanda je našla svoju sreću, nakon godine patnje.

(Stil/ Wanted)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs