RASTURAO BRAKOVE, PA PRAVIO DECU GDE JE STIGAO: "Navučen na piletinu" u 92. zaveo 33 godine mlađu Kristinu i sve ŠOKIRAO

Mnogi se pitaju gde je danas Klint Istvud, koji je u 92. zaveo 33 godine mlađu Kristinu.

Celebrities
RASTURAO BRAKOVE, PA PRAVIO DECU GDE JE STIGAO: "Navučen na piletinu" u 92. zaveo 33 godine mlađu Kristinu i sve ŠOKIRAO
Foto: Profimedia

Dok je svet bio zabrinut za zdravlje legendarnog oskarovca, Klinta Istvuda (93), koji 408 dana nije bio viđen u javnosti, on je radio na novom filmskom ostvarenju. Naime, vest da je reditelj počeo da radi na novom filmu, mnoge je iznenadila.

Naime, reditelj je pre nekoliko dana viđen kako snima svoj sledeći film, Porotnik br. 2, u Džordžiji, sa glumcima Nikolasom Holtom i Tonijem Kolet. Istvud se smejao iza scene dok je radio sa članovima svoje ekipe na setu. Porotnik broj 2 obeležiće prvi film oskarovca od filma Cry Macho iz 2021. godine. Dok je Istvud glumio i režirao Cry Macho, porotnika br. 2 predvodi glumačka ekipa uključujući Holta, Kolet, Gabrijela Basoa, Zoi Dojč, Krisa Mesinu, Lesli Biba i Kifera Saterlenda.

Tokom velike depresije, Istvud se nekoliko puta selio sa svojom porodicom pre nego što su se konačno nastanili u Pijemontu, u Kaliforniji, 1940. godine. Regrutovan je tokom Korejskog rata i stacioniran u Kaliforniji. Nakon otpuštanja iz vojske 1953. Istvud se preselio u Holivud. Test na ekranu sa Universal-om 1954. godine doneo mu je ugovor na 40 nedelja, ali, nakon jednog obnavljanja i serije bitnih delova u filmovima kao što su Tarantula (1955) i Osveta stvorenja (1955), njegova opcija je odbačena. Pojavio se u nekoliko TV serija pre nego što je 1959. dobio svoj veliki uspeh tako što je dobio ulogu Roudija Jejtsa u popularnom TV vesternu Ravhide (1959–65).

Klint Istvud
foto: Profimedia

Buran ljubavni život

Osim sjajne karijere, glumac važi za jednog od najvećih ženskaroša u glumačkom svetu, pa se tako ne zna tačan broj lepotica koje su prošle kroz njegov život. Otac je osmoro dece i živi povučeno na ranču.

Tokom intervjua za njegovu jedinu autorizovanu biografiju, Istvud je ispričao istoričaru filma Ričardu Šikelu da je izgubio nevinost sa komšinicom kada je imao samo 14 godina. Sa 19 godina, Istvud je tajno viđao sa učiteljicom u koja ga je uhodila i pretila da će izvršiti samoubistvo nakon što je raskinuo sa njom.

Klint Istvud
foto: Profimedia

U bračne vode, Istvud je prvi put ušao kad je imao 23 godine sa Megi Džonson, sa kojom je bio samo 6 meseci u vezi. Njihov brak trajao je jednu deceniju, kada su rešili da se razvedu. Klint dobija svoje prvo dete, devojčicu Kimber, 1964. godine iz jedne afere sa igračicom. Jako je interesantno da je postojanje prve kćerke Istvuda držano u tajnosti sve do 1989. godine kad je obelodanjeno javnosti. Nakon kratkog predaha u braku, on se miri sa Megi sa kojom dobija dvoje dece: Kajla, 1968. i Alison, 1972. godine. Megi 1978. godine podnosi zahtev za razvod, da bi se tek šest godina kasnjie par pravno i zvanično razveo.

Slavnoj lepotici rasturio brak

Sondra Lok bila je u braku sa homoseksualcem Gordonom Andersonom, kada je uplovila u vezu sa istvudom 1975. godine. Njihova veza je dugi niz godina provlačena kroz medije, jer su oboje bili u braku, a Sondrin muž i Klint su se dugo sudili zbog imovinskih prava.

Dok je bio u vezi sa Sondrom, Istvud je dobio dvoje dece sa stujardesom Džeklin Rivers. Sina Skota, 1986. i ćerku Ketrin, 1988. godine.

Klint Istvud
foto: Profimedia

1990. godine počinje da živi sa glumicom Frančeskom Fišer, koju je upoznao na snimanju filma "Ružičasti kadilak", i sa kojom u avgustu 1993. godine dobija kćerku Frančesku. Ovo je prva veza koju Isvud završava na lep i prijateljski način 1995. godine.

Brak sa 35 godina mlađom lepoticom

Nije mu dugo vremena trebalo da ponovo stane na ludi kamen, pa tako 1996. godine venčava se sa trideset i pet godna mlađom glumicom Dinom Ruiz, sa kojom je dobio još jednu kćerku Morgan, 1996. godine, a par se razveo 2013. godine. Dina je bila ta koja je podnela zahtev za razvod braka navodeći kao glavni razlog "nepremostive razlike" i tražeći puno starateljstvo nad njihovom šesnaetogodišnjom ćerkom.

Klint Istvud
foto: Profimedia

"Navučen na piletinu"

Kada je Istvud stupio u vezu sa 33 godine mlađom Kristinom Sandom, mnogi su komentarisali da se "navukao na piletinu". Reditelj je tada priznao da je to prva žena koja sa njim nije zbog njegove slave.

Klint Istvud
foto: JOHN MCCOY / UPI / Profimedia

Ljubavni par upoznao se kada je Kristina radila kao hostesa, a u vezu su uplovili 2014. godine. Nakon što je počela da se zabavlja sa glumcem, u javnost su isplivali detalji iz njenog ljubavnog života. Naime, Kristina je godinama bila u braku sa nasilnikom koji ju je tukao. Međutim, Istvud je bio njena ruka spasa, budući da se njena sudbina preokrenula onog trenutka kada je upoznala njega.

Ali uprkos velikoj ljubavi između njih dvoje, Klint je izjavio da se nikad neće oženiti njome:

Klint Istvud
foto: Profimedia

"Klint ne vidi nikakvu svrhu da se ponovo ženi. On voli Kristinu, ali brak mu ne treba", rekao je izvor blizak paru.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs