šta se dešava?

ČUVENI HOLIVUDSKI ŽENSKAROŠ (93) NIJE VIĐEN 408 DANA: Do skoro uživao sa 33 godine mlađom, sad svi SUMNJAJU NA NAJGORE

Klint Istvud nije viđen za 408 dana: Prijatelji holivudske legende strahuju da je zdravlje 92-godišnjaka narušeno jer lekari izazivaju strahove od osteoporoze

Celebrities
16:31h Autor:
ČUVENI HOLIVUDSKI ŽENSKAROŠ (93) NIJE VIĐEN 408 DANA: Do skoro uživao sa 33 godine mlađom, sad svi SUMNJAJU NA NAJGORE
Zašto se Klint Istvud nigde ne pojavljuje 408 dana?, Foto: Profimedia

Legendari petostruki Oskarovac Klint Istvud nije viđenu javnosti čak 408 dana, a mnogi sumnjaju da mu je zdravlje ozbiljno narušeno. Poslednji put se pojavio na svom omiljenom golf turniru prošle godine u februaru, pre toga imao je dva manja glumačka angažmana. Međutim, iako je donedavno živeo punim plućima sa 33 godine mlađom, svojim "nestankom" je brojne kolege i obožavaoce zabrinuo.

Klint Istvud
foto: Profimedia

Glasine su dodatno podgrejane njegovim nedolaskom na ovogodišnji golf turnir, koji nije propuštao od 2012. godine, uprkos činjenici da je i njegov sin Skot (37) učestvovao.

„Klint je oduvek uživao u odličnom zdravlju i bio je vitalan i aktivan iako je u poodmaklim godinama, ali činjenica da ga u poslednje vreme nije bilo, toliko mnogo je ljudi u Holivudu zabrinuto za njega. Teško ga je zamisliti u bilo čemu drugom osim u lepom obliku, ali vreme nas sve sustiže - rekao je izvor blizak Klintu.

Klint Istvud
foto: JOHN MCCOY / UPI / Profimedia

Doktor koji je lečio Istvuda ocenio je pogoršanje glumčevog zdravlja.

- Izgleda da ima slabe kosti ili značajnu osteoporozu zbog duboke krivine u gornjem delu leđa - otkrio je lekar.

Jedna od najvećih zvezda Holivuda poslednji put se pojavio u drami "Cri Macho" iz 2021. godine, koja je dobila brojne kritike, nadoknadivši samo 16 od 33 miliona dolara potrošenih na produkciju filma. U to vreme, Klint je jednom intervjueru rekao da ne planira da se povuče - osim ako ne izgubi publiku.

1 / 6 Foto: Profimedia

Osim sjajne karijere, glumac važi za jednog od najvećih ženskaroša u glumačkom svetu, pa se tako ne zna tačan broj lepotica koje su prošle kroz njegov život. Otac je osmoro dece i živi povučeno na ranču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs