Žestok momak neobuzdane strasti

ZAVODIO ŽENE, PRAVIO DECU GDE JE STIGAO, U 92. ŽIVI SA 33 GODINE MLAĐOM ŽENOM: Na brak ne pristaje ni po koju cenu

Jedna od najvećih legendi Holivuda Klint Istvud (92) i dalje vredno radi na novom filmu, igra golf i uživa u životu

Vip priča
Autor:
ZAVODIO ŽENE, PRAVIO DECU GDE JE STIGAO, U 92. ŽIVI SA 33 GODINE MLAĐOM ŽENOM: Na brak ne pristaje ni po koju cenu
Klint Istvud, Foto: Motofoto / Alamy / Alamy / Profimedia

Skoro je nezamislivo da Klint Istvud ima 92 godine. Međutim, te godine je dobro utrošio. Njegovo materijalno bogatstvo nije ništa naspram ličnog. Klint Istvud je otac osmoro dece, a o broju unučića i praunučića se i dalje nagađa. Ipak, ovaj vremešni glumac danas živi na jednom ranču sa 33 godine mlađom devojkom.

On danas živi povučeno, snima filmove, ali se ne eksponira. Jedino od čega nije odustao je posao - i dalje je isti radoholik uprkos godinama.

Klint Istvud
foto: Profimedia

Svi znamo za njegovu bogatu karijeru, ali o malo ko zna koliko je šarenolik njegov ljubavni život bio:

Tokom intervjua za njegovu jedinu autorizovanu biografiju, Istvud je ispričao istoričaru filma Ričardu Šikelu da je izgubio nevinost sa komšinicom kada je imao samo 14 godina. Sa 19 godina, Istvud je tajno viđao sa učiteljicom u koja ga je uhodila i pretila da će izvršiti samoubistvo nakon što je raskinuo sa njom.

Klint Istvud važi za jednog od najvećih ženskaroša u Holivudu, pa se tako ne zna tačan broj lepotica koje su prošle kroz njegov život.

Klint Istvud
foto: Profimedia

Prvi put on staje na ludi kamen sa svoje dvadeset i tri godine, a izabranica mu je bila Megi Džonson.

Zanimljivo je da su se venčali nakon samo šest meseci veze, a inače par se upoznao “na slepo“. Nakon deset godina par se razvodi, a Klint dobija svoje prvo dete, devojčicu Kimber, 1964. godine iz jedne afere sa igračicom. Jako je interesantno da je postojanje prve kćerke Istvuda držano u tajnosti sve do 1989. godine kad je obelodanjeno javnosti. Nakon kratkog predaha u braku, on se miri sa Megi sa kojom dobija dvoje dece: Kajla, 1968. i Alison, 1972. godine. Megi 1978. godine podnosi zahtev za razvod, da bi se tek šest godina kasnjie par pravno i zvanično razveo.

Meril Strip, Klint Istvud
foto: Profimedia

Njegova veza sa glumicom Sondrom Lok počela je još 1975. godine, dok su snimali zajednički film, a interesantno je da je i ona tada bila u braku sa Gordonom Andersonom koji je bio homoseksualac. Veza Sondre i Klinta je dugi niz godina provlačena kroz medije, jer su oboje bili u braku, a Sondrin muž i Klint su se dugo sudili zbog imovinskih prava.

Dok je bio u vezi sa Sondrom, Istvud je dobio dvoje dece sa stujardesom Džeklin Rivers. Sina Skota, 1986. i ćerku Ketrin, 1988. godine.

1990. godine počinje da živi sa glumicom Frančeskom Fišer, koju je upoznao na snimanju lma „Ružičasti kadilak“, i sa kojom u avgustu 1993. godine dobija kćerku Frančesku. Ovo je prva veza koju Isvud završava na lep i prijateljski način 1995. godine.

Nije mu dugo vremena trebalo da ponovo stane na ludi kamen, pa tako 1996. godine venčava se sa trideset i pet godna mlađom glumicom Dinom Ruiz, sa kojom je dobio još jednu kćerku Morgan, 1996. godine, a par se razveo 2013. godine. Dina je bila ta koja je podnela zahtev za razvod braka navodeći kao glavni razlog „nepremostive razlike“ i tražeći puno starateljstvo nad njihovom šesnaetogodišnjom ćerkom.

Ko je sadašnja devojka Klinta Istvuda?

Kristina Sanda je 33 godine mlađa od Klinta Istvuda i sam glumac je priznao da je to prva žena koja sa njim nije zbog njegove slave.

Glumac je Kristinu upoznao dok je radila kao hostesa, zaljubili su se i od 2014. godine su zajedno.

Nakon što je počela da se zabavlja sa glumcem, u javnost su isplivali detalji iz njenog ljubavnog života. Naime, Kristina je godinama bila u braku sa nasilnikom koji ju je tukao. Ali sudbina joj se preokrenula onaj momenat kada je upoznala Klinta.

Ali uprkos velikoj ljubavi između njih dvoje, Klint je izjavio da se nikad neće oženiti njome:

"Klint ne vidi nikakvu svrhu da se ponovo ženi. On voli Kristinau, ali brak mu ne treba," rekao je izvor blizak paru.

Klint Istvud
foto: JOHN MCCOY / UPI / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs