Zbog majke je sa 14 operisala nos, bila anoreksična i nipodaštavana: Kad je postala slavna, sve joj je naplatila

Detinjstvo jedne od najpoznatijih manekenki današnjice bio je pravi pakao. Majka je terala da radi svašta zarad lepote, a ujedno je nije puno cenila. Ona je pored svega, uspela da postane jedna od najvećih.

Vip priča
12:17h Autor:
Zbog majke je sa 14 operisala nos, bila anoreksična i nipodaštavana: Kad je postala slavna, sve joj je naplatila
Foto: Astro / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena svetska manekenka Bela Hadid, mlađa sestra Džidži Hadid koja je takođe manekenka, proslavlja svoj 28. rođendan.

Veoma tražena i poznata, Bela je uvek tražena od strane svetskih modnih brendova, jer je privilegija da ona šeta njihovim pistama.

U jednom trenutku sprečila je bolest koju je dobila, zbog čega je pauzirala svoju karijeru manekenke, ali iz svega toga je izašla poput feniksa, jača i bolja nego pre.

Bela Hadid
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bela Hadid je rođena da bude lepa i poželjna, ali kada je bila tinejdžerka njenoj majci Jolandi Hadid se nije dopalo to što Bela ima veliki nos pa ju je sa 14 godina poslala na operaciju.

To je bio samo početak svih problema sa samopouzdanjem koje je ova manekenka imala.

"Uvek se pitam kako je devojka sa neverovatnom nesigurnošću, anksioznošću, depresijom i problemima sa izgledom, problemima sa ishranom, koja mrzi da je dodiruju, koja ima anksioznost prema društvenim dešavanjima, došla do ovog mesta na kojem je sada," ispričala je Bela jednom prilikom i tako pokazala sve ono sa čim se ona bori.

Bela Hadid
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ali život je nepredvidljiv, pa je tako mlada Bela proglašena za jednu od najlepših i najpoželjnijih manekenki na svetu, uprkos tome što njena starija sestra Džidži dominira istom scenom i što je od rođenja bila majčin favorit.

"Ja sam oduvek bila samo ružnija sestra neverovatno harizmatične Džidži, tako sam sebe videla," priznala je Bela.

Uprkos tome što svet nije video to što Bela vidi u ogledalu, njena borba sa samom sobom i sa očekivanjima okoline uzela je danak. Čitave prošle godine Bela se borila sa simtomima lajmske bolesti, koja ju je gurnula preko ivice pa je suočena sa ovim problemima dobila tešku depresiju.

Bela Hadid
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

I dok je pred kamerama pričala kako je sve uredu, ljudi su primetili da Bela gubi kilažu i da je sve iscrpljenija.

Manekenka se kratko povukla iz sveta mode, da bi se sada vratila sa osmehom i par kilograma više.

Nakon što je Bela Hadid postala izuzetno poznata i tražena manekenka, njena mama Jolanda stalno bi se slikala sa njom i objavljivala na društvenim mrežama kako se lepo zabavljaju, kao da joj ranije nije priredila pakao od detinjstva. Tako bi isticala uspeh svoje ćerke, ali i činjenicu da su se obogatili na taj način.

Bela Hadid
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bela joj nije to uzela za zlo i sa majkom ima savršene odnose. Nikada joj nije vratila ni za šta, već se ponašala najbolje prema njoj.

Bela Hadid je trenutno u vezi sa kaubojem i profesionalnim jahačem Ejdenom Baunelosom, sa kojim stalno provodi vreme, a zbog njega se preselila i u Teksas.

Pre Ejdena, Bela je bila u vezi sa art direktorom Markom Kalmanom i čuvenim pevačem Vikendom.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs