Kad mu je brat umro nije stigao ni da ga ožali, a morao je da peva: Pričalo se da je živeo i sa ženom i sa ljubavnicom

Zanimljivi detalji iz života Dženana Lončarevića mnoge su ostavili bez daha.

Celebrities
14:15h
Kad mu je brat umro nije stigao ni da ga ožali, a morao je da peva: Pričalo se da je živeo i sa ženom i sa ljubavnicom
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogima je život pevača Dženana Lončarevića misterija, budući da je odlučio da porodicu ne eksponira u javnosti, kao što su to činili i mnogi pre njega. Međutim, vest da se razvodi, te da godinama ima ljubavnicu, privukla je veliku pažnju javnosti.

Prema pisanju domaćih medija, pevač je već godinama živeo sa ljubavnicom u Beogradu. Njegova žena, Samira priznala je da nije iznenađena tom vešću, te da je ne bi čudilo da sa ljubavnicom ima i dete.

Dženan Lončarević
foto: ATAImages

"Ne bi me iznenadilo da ima dete sa drugom ženom. Pretpostavljam da ima. I do mene su stigle razne priče, pa i ta", rekla je Samira za Kurir.

Inače, supruga Dženana Lončarevića pevača je upoznala pre nego što je postao velika muzička zvezda, a 2006. godine udala se za njega, nakon čega su iz velike ljubavi dobili dvoje dece.

Tragedija koja mu je obeležila život

Pevačev živto obeležila je velika tragedija. Naime, ostao je bez rođenog brata, a jednom prilikom otkrio je da je nekoliko dana nakon tragedije, morao da peva.

Dženan Lončarević
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

"Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu", rekao je Dženan Lončarević jednom prilikom, prenosi "Blic" i nastavio:

"Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto."

Dženan Lončarević je preminulom bratu posvetio pesmu "Strah me da te sanjam" koja se našla na njegovom albumu iz 2009. godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs