Telo od 54 kg oblepila samolepljivom trakom i šetala puna samopouzdanja: Samo Điđi Hadid ovako može da iznese kreaciju

Điđi Hadid bila je u centru pažnje zbog svog izdanja na reviji brenda Vetements na Pariz Fešn Viku, a pojavila se u haljini napravljenoj od žute lepljive DHL trake

Moda
Autor:
Telo od 54 kg oblepila samolepljivom trakom i šetala puna samopouzdanja: Samo Điđi Hadid ovako može da iznese kreaciju
Foto: preentscreen/Tviter

Manekenka Điđi Hadid je prošetala revijom na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće/leto 2025, noseći DHL žutu mini haljinu bez bretela, koja je podsećala na izgled Kim Kardašijan sa Balensijagine revije iz 2022. godine.

Hadid je upotpunila stajling štiklama takođe prekrivenim DHL trakom, a pistom je prošetala zajedno sa muzičarima Travisom Skotom i J Balvinom. Reviji su prisustvovale i druge muzičke zvezde poput Ice Spice, Bele Torn, Normani i Toma Dejlija.

Njena kratka plava kosa bila je oblikovana u blage talase, dok je šminka bila prilično neutralna. Manekenka se u jednom trenutku čak i spotakla na pisti, ali je uspela da povrati ravnotežu.

Haljina od DHL žute trake posebno je privukla pažnju, naročito zato što su slični komadi bili deo Balensijagine kolekcije. Kim Kardašijan je upravo na Balensijaginoj reviji 2022. godine nosila komplet sa topom i donjim delom, potpuno izrađenim od žute trake sa natpisom "Balenciaga", a uz to je ponela i kultnu Hourglass torbicu, koja je takođe bila prekrivena žuto-crnom trakom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs