Mitovi o jesenjoj modi: Stil i ušteda mogu ići zajedno

Moda
11:13h Autor:
Mitovi o jesenjoj modi: Stil i ušteda mogu ići zajedno
Foto: Shutterstock

Kada je moda u pitanju, jesen je najbolje godišnje doba za oblačenje. Nije da imamo bilo šta protiv leta, ali željni smo slojevitog oblačenja.

Ima nešto u slojevima u uklapanju boja i stilova, tada se pravi karakter pokaže, a modni stil izađe na videlo.

Kada vremenski uslovi zahtevaju da obučemo više, više možemo i da pokažemo, da eksperimentišemo. Ima nešto posebno poetično u oblačenju prvog mekanog džempera ove jeseni.I nema potrebe da trošite na jesenju odeću, iako verujemo da to žarko želite. Sve što vam treba ove jeseni je mašta koja će vam pružiti dobar stil.

Da pitate kuvare koje je najbolje jelo koje su spremili u poslednje vreme, reći će neko koje je izmišnjeno od ostatke hrane iz frižidera.

Tako je i sa modom - vreme je da sklopite savršenu jesenju kombinaciju od onog što imate u ormaru.

Donosimo vam 3 praktične stvari koje sigurno imate u ormaru a koje će savršeno odgovarati jesenjem stilu:

Kratka jakna od buklea

Bukle, Moda
foto: Profimedia

Ako je već niste kupili u proteklih pet godina od kada je aktuelan, ove sezone je možete nači na popustima. Njena praktičnost je neverovatna jer se uklapa i uz farmerke, ali i uz elegantne duge suknje.

Maksi suknja

moda, suknja, zebra print, šešir, mantil, trendovi
foto: Shuterstock

Ove godine su neverovatno popularne teksas maksi suknje koje su savršen način da bezbolno sa letnjih haljina uplovimo u jesenje komade. Sa odgovarajućim topom, ova suknja može biti pun pogodak.

Niske ravne cipele

Moda, Crno belo, Oksfordice, Torba, Pismo torba, Rukavice, Crne pantalone, Cipele, Ravne cipele, Stil
foto: Profimedia

Znate one koje su osamdesetih godina prošlog veka nosili samo muškarci? E ovih godina ih najbolje nose trendseterke koje ih savršeno uklapaju uz široke pantalone, maksi i mini suknje... Sve što treba da imate je samopozdanje, a ovako udobna obuća to i podrazumeva.

I ne zaboravite da jesenja moda zahteva i nešto inovativno i novo, nešto poput Iqos uređaja za zagrevanje duvana koji je pravi hit na tržištu. Zato što ne sagoreva duvan, znači da nema vatre, pepela i neprijatnog mirisa koji će se uvlačiti u odeću, kosu i kožu. Iqos je bolji izbor za sve punoletne korisnike koji za sebe žele najbolje.

iqos
foto: Promo

Opskrbite sebe inovativnim i praktičnim stvarima i uplovite u jesenji stil bez opterećenja.

*IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne

(Promo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs