Iqos obeležava 10 godina inovacije, stila i elegancije: Uživajte u novoj limitiranoj seriji Neon Purple

Koliko se svet brže kreće i razvija najbolje se može videti tokom 10 godina. Svedoci smo velikog tehnološkog rasta i razvoja, kojeg najviše osetimo kroz razvoj i unapređenje uređaje koje stalno koristimo, a koji su tu da nam olakšaju svakodnevni život.

Lifestyle
Autor:
Iqos obeležava 10 godina inovacije, stila i elegancije: Uživajte u novoj limitiranoj seriji Neon Purple
Foto: Promo

Kompanija Philip Morrison je imala misiju da stvori čistiji svet, bez duvanskog dima, a sa ciljem da pušačima, koji ne mogu ili ne žele da ostave nikotinske proizvode, omogući bolji izbor od nastavka pušenja. Tako pre tačno 10 godina nastaje inovativni sistem za zagrevanje duvanskog dima - Iqos.

Iqos kao uređaj koji zagreva duvan bez sagorevanja, bez vatre, pepela i neprijatnih mirisa je najbolji pokazatelj šta može da uradi dobra tehnološka inovacija. Ovaj uređaj upravo ove godine slavi 10 godina postojanja, deceniju prave revolucije u svetu pušenja.

Iqos
foto: Promo

Kako bi obeležili ovaj veliki datum, Iqos je lansirao inovatinvu limitiranu seriju Iluma Neon Purple koja predstavlja najnoviju tehnologiju zagrevanja duvana.

Dizajn je neverovatno jedinstven i vibrantan, dostupan u 3 varijante: IQOS ILUMA PRIME Limited Edition Neon Purple, IQOS ILUMA Limited Edition Neon Purple i IQOS ILUMA ONE Limited Edition Neon Purple.

Svaki od ova tri uređaja odlikuje intenzivne i uzbudljive nijanse neon ljubičaste boje i metalni sjaj aluminijumske završne obrade.

Moderan i mladalački dizajn sa šik bojom koja privlači, svakako je uređaj koji savršeno objedinjuje stil, eleganciju i praktičnost.

Iqos
foto: Promo

Uz Iqos Iluma Neon Purple dobijate uređaj koji izgleda perfektno, ali i savršeno funkcioniše tako što zagreva pravi duvan. To je tehnologija koja ne koristi vatru, ne oslobađa katran, nema pepela, a samim time nema ni duvanskog dima koji može da se “uvuče” u odeću ili nameštaj.

Kada je nešto tako dobro urađeno kao što je Neon Purple limitirana serija proizvoda, onda mora biti i prepoznato. Tako je bilo i ovaj put, pa je Iqos Iluma Neon Purple osvajač Red Dot nagrade za dizajn i to zahvaljujući kombinaciji estetike i napredne tehnologije.

Ova tehnološka inovacija već 10 godina nudi bolju alternativu pušačima, uz manje štetne navike a pri tome pružajući isti užitak. Ipak, korisno je znati da korišćenje Iqos-a ne dolazi bez rizika, te je dostupan samo punoletnim građanima koji žele bolju alternativu od klasičnih cigareta.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

(Promo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs