S RAZLOGOM SU JE PROZVALI SRPSKA SINDI KRAFORD: Nekad su je ismevali i govorili da smrša, a lepotom je osvojila svet

Bojana Krsmanović jedna je od najlepših i najuspešnijih sprskih modela, a mnogi je porede sa čuvenom Sindi Kraford.

Celebrities
10:10h Autor:
S RAZLOGOM SU JE PROZVALI SRPSKA SINDI KRAFORD: Nekad su je ismevali i govorili da smrša, a lepotom je osvojila svet
Srpsku Sindi Kraford vređali su zbog izgleda, Foto: Printscreen/instagram

Bojana Krsmanović (30) jedna je od naših najuspešnijih manekenki, a skrenula je pažnju na sebe kampanja za mnoge svetske brendove. Lepa Bojana koja živi i radi u inostranstu niže poslovne uspehe, rođena je 1992. godine u Krnjači.

Na račun izgleda danas dobija niz komplimenata, te nas tako ne čudi što ju je poznati magazin za muškarce proglasio jednom od najlepših žena na svetu.

Ipak, na početku svoje karijere bila je prilično nesigurna jer su joj govorili da ima obline i da treba da izgubi koji kilogram.

Bojana Krsmanović naša je najusoešnija manekenka
Bojana Krsmanović naša je najusoešnija manekenka foto: Printscreen/instagram

Prevelike grudi, previše oblina, nisi dovoljno mršava… na prvim kastinzima, a tada sam bila tinejdžerka, su me konstantno kritikovali“, rekla je Bojana u intervjuuu za italijansko izdanje magazina Grazia.

Porede je kako sa Sindi, tako i sa Sofijom Loren, a u svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Međutim, početak nije bio lak. Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

Bojana je zaštitno lice mnogih poznatih brendova
Bojana je zaštitno lice mnogih poznatih brendova foto: Prinstscreen/instagram

„Na početku je bilo jako teško raditi ovaj posao, jer osećaš da te neko stalno osuđuje, čini se da ti je telo puno mana i lako dobiješ neki kompleks. Kada ti govore da nisi dovoljno lepa, to je loše za psihu, stalno se osećaš sve nesigurnije. Jedini način je da naučiš da ne slušaš kritike. Da bi ostvario uspeh, moraš biti mnogo jak, u suprotnom nećeš uspeti", ispričala je Bojana.

Što je rekla, to je i učinila, krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

Bojana najveći deo vremena provodi u inostranstvu snimanjući kampanje za kupaće kostime, a ne libi se da svoje raskošne obline pokaže i na Instagramu na kom je prati više od 350 hiljada ljudi.

Inače, Bojani su pojedini ljudi iz sveta mode sugerisali da smrša zbog karijere, ali ona je na to nikad nije pristala, te su vremenom upravo obline postale njen zaštitni znak, ali i mladež kod usne kao što ga ima Sindi Kraford.

1 / 7 Foto: Prinrscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs