DOK JE ONA PRAVILA SKANDALE, MOMCI JE SANJALI: Proglašena najlepšom 2 puta, evo kako ima SAVŠRENO telo posle 5 porođaja

Misica veoma često gostuje i raznim televizijskim emisija, a svi se pitaju kako posle 5 porođaja ima neverovatno vitku liniju!

Lepi & Zdravi
11:40h Autor:
DOK JE ONA PRAVILA SKANDALE, MOMCI JE SANJALI: Proglašena najlepšom 2 puta, evo kako ima SAVŠRENO telo posle 5 porođaja
Kako misica posle 5 porođaja ima vitku liniju?, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Danijel Lojd može da se pohvali sa duplom krunom misice - Engleske (2004) i Velike Britanije (2006), a njena zanosna figura na pragu pete decenije i dalje oduzima dah. Naime, nekadašnja manekenka i model je danas vrlo popularna televizijska ličnost, a trenutno uživa u Dubaiju sa suprugom Majklom O'Nilom, gde proslavljaju petu godišnjicu braka.

Po završetku škole, Lojd je odlučio da se bavi modelinom, ali je radila i kao kozmetičar specijalizovan za masažu i manikirka. Međutim, život ove lepotica je prepun intriga. Njena "slava" je eksplodoirala kada joj je oduzeta titula Mis Velike Britanije nakon što je pozirala obnažena u izdanju "Playboy" magazina iz decembra 2006. godine. Kada se situacija stišala, laskavo priznanje joj je vraćeno, ali je usledio novi skandal.

Lojd je učestvovala u petoj sezoni Velikog brata i tada je optužena za rasizam zbog odnosa sa učesnicom Šilpom Šeti iz Indije.

Tokom svog pojavljivanja u Celebriti Big Brotheru, Lojd je dobila značajan negativan publicitet o njenoj umešanosti, sa Džejd Gudi i Džo O'Mira, u rasnu kontroverzu sa indijskom ukućanicom Šilpom Šeti. Zbog lošeg publiciteta tada je izgubila šestocifrene ugovore sa osiguravajućom firmom za motocikle Bennetts i urbanom modnom markom Rocavear. Pokušala je da se opravda tako što je zaradu iz rijalitija donirala u humanitarne svrhe.

Nakon toga se odlučila za mirniji život, te se posvetila porodiči i postala mama, čak, petoro dece! Sinove Arčija (12), Harija (11) i Džordža (9) dobila je u braku sa bivšim mužem i fudbalerom Džejmijem O'Harom (36). Dok sa drugim suprugom Majklom, električarem, ima sina Ronija (5) i ćerku Autumn (2).

Manekenka je, osim po kontrovezama, poznata i po isklesanom telu, a svi se dive kako je uspela tako brzo da se Vrati u top formu i to posle pet porođaja, te mnogi komentarišu da izgleda kao da nikada nije bila trudna.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Moram da ostanem u dobroj formi zbog mlađeg muža, ipak je on pet godina mlađi - našalila se.

Lojd trenira četiri puta nedeljno u teretani, a tajna njene savršene linije je u keto dijeti. Koliko je bila oduševljenja rezultatima, osmislia je i napitke koji se konzumiraju uz nju za što bolji efekat.

- Ketoza je mesto gde vaše telo koristi vašu masnoću kao gorivo, otuda i brz gubitak masti. Ostale prednosti uključuju energiju, bolji san i bolju mentalnu jasnoću što je nešto što mislim da nam je svima trenutno potrebno - objasnila je.

Kako se sprovodi keto dijeta?

Keto dijeta podrazumeva izbacivanje ugljenih hidrata i šećera tokom dužeg vremenskog perioda, a sledeće namirnice su preporučljive da se konzumiraju:

  • Meso
  • Povrće
  • Sve vrste salata
  • Supe i čorbe
  • Čajevi i kafa

JELOVNIK ZA 1 SEDMICU:

1. dan

  • Doručak

Napravite omlet sa slaninom i obavezno uz njega pojedite porciju dozvoljenog svežeg povrća, poput zelene salate.

  • Ručak

Vreme je za lososa u prelivu od pavlake za kuvanje i brokolija! Lososa stavite na zagrejani gril tiganj i pržite po nekoliko minuta sa obe strane, a brokoli blanširajte, a potom sjedinite sa omiljenim začinima.

  • Večera

Istostirajte 2 parčeta keto hleba sa semenkama. Izgnječite avokado i namažite ga preko hleba, a zatim stavite i po jedno kuvano jaje na svaki tost. Ova bogata, a zdrava večera je u potpunom skladu sa pravilima keto ishrane, a održavaće vas sitim do jutra!

2. dan

  • Doručak

Napravite doručak u vidu smutija. Dodajte sveže, mlado zeleno lisnato povrće po želji, kašiku omiljenog butera od orašastih plodova i šaku šumskog voća.

  • Ručak

Vreme je za pileće batake! Ispržite ih, a možete i ispohovati koristeći bademovo brašno. Jedite ih sa svežim krastavcem i omiljenim parčetom sira.

  • Večera

Ako volite škampe - uživaćete u ovoj keto večeri. Ispržite škampe i prelijte ih sa sosom od limuna.

3. dan

  • Doručak

Da li ste za jaja na oko? Ovaj zdrav doručak pun je proteina! Ispržite jaja i sa strane poslužite sveže povrće sa niskim sadržajem ugljenih hidrata.

  • Ručak

Burger ne mora da bude između dva velika bela parčeta hleba! Napravite omiljeni burger od junetine i stavite ga između dva parčeta zelene salate sa donje i sa gornje strane. Iznenadićete se koliko je ovo ukusno!

  • Večera

Ukusni dan završite sa još ukusnijom večerom. Napravite grilovane juneće odreske u saftu i poslužite sa salatom od svežeg paradajza i luka.

4. dan

  • Doručak

Napravite preukusni gvakamole sos i premažite ga preko keto hleba od semenki, koji se pravi od mlevenih semenki, malo psilijuma i praška za pecivo, a može se nabaviti i u bolje opremljenim marketima i pekarama. Obogatite ukus doručka parčetom feta sira.

  • Ručak

Napravite salatu sa zelenom salatom, krastavcem i tunjevinom. Jogurt će savršeno ublažiti ukus tune i učiniti da budete još sitiji nakon obroka.

  • Večera

Krmenadle sa karfiolom. Pratite svoj omiljeni recept po kojem inače pripremate ove sastojke i uživajte u ukusnoj keto večeri.

5. dan

  • Doručak

Ako znate da napravite poširana jaja - svaka čast. Ako ne znate, i kuvana će poslužiti kao savršena baza ovog doručka. Poslužite ih sa nekoliko listova pršute i zelenom salatom.

  • Ručak

Ispržite pečurke i omiljeno parče junećeg mesa. Keto ručak je tako jednostavno napraviti!

  • Večera

Ovde dolazimo do najlepšeg dela keto dijete - pljeskavice. Izgrilujte je i jedite sa kuvanom šparglom.

6. dan

  • Doručak

Grčki jogurt sa šumskim voćem i bademima nadmašiće sva vaša očekivanja po pitanju ukusa, ali i sitosti koju ćete osećati.

  • Ručak

Napravite salatu od avokada i kuvanih jaja. Dodajte im luk i začine, a dresing možete da napravite od malo jogurta i limuna. Prijatno!

  • Večera

Vreme je za šampinjone! Ispržite ih sa slaninom i uživajte u slasnim zalogajima.

7. dan

  • Doručak

Premažite 2 parčeta keto hleba od semenki sa buterom od orašastog ploda po želji. Ovaj recept možete koristiti i kao deo hrono jelovnika za 7 dana, pošto se slaže i sa ovom popularnom dijetom.

  • Ručak

Napravite ćuretinu sa rezancima od jaja. Ispržite na maslacu - on će obroku dati naročitu dozu sočnosti.

  • Večera

Napravite smuti od protein šejka, celera i šumskog voća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs