osvaja osmehom!

SAMO JE ONA USPELA DA ZAVEDE LUKU DONČIĆA: Anamarija je veoma uspešna, a Balkan je pamti kao pobednicu ovog TAKMIČENJA

Devojka Luke Dončića je prava lepotica, koju krasi nesvakidašnja harizma.

Ljubav
12:09h Autor:
SAMO JE ONA USPELA DA ZAVEDE LUKU DONČIĆA: Anamarija je veoma uspešna, a Balkan je pamti kao pobednicu ovog TAKMIČENJA
Devojka Luke Dončića je prava lepotica, Foto: Profimedia

Košarkaš i NBA zvezda Luka Dončić već dugo uživa u stabilnoj vezi sa svojom izabranicom Anamarijom Goltes, koju poznaje odmalena. A otkako su započeli romansu, postali su nerazdvojni. Sportista neretko ističe kako mu je upravo ona najveća podrška u svemu.

Njihovu ljubav su obelodanili na Evropskom prvenstvu za košarkaše 2017. godine i to na veoma simpatičan način. Naime, Luka je tada osvojio zlatnu medalju pobedom nad Srbijom u finalu, a veliki uspeh su proslavili poljupcem pred svima. Od tog momenta je postalo jasno koliko su se zavoleli, što ih je učinilo jednim od najomiljenijih parova u Sloveniji.

Anamarija je godinu dana starija od NBA zvezde. Region ju je upoznao još 2013. godine, kada je osvojila titulu "tinejdž mis" svoje zemlje. U međuvremenu je završila studije ekonomije u Ljubljani, a potom je otpočela karijeru modela.

Lukina devojka je i izuzetno svestrana osoba, što pokazuju njeni različiti hobiji. Bavila se kako kikboksom, tako i plesom, a takmičila se na nekoliko evropskih i svetskih šampionata.

Osim toga, veliki je ljubitelj životinja, te Luka i ona imaju tri psa, ali ne krije želju da bi volela da ima još nekoliko ljubimaca.

Luka i Anamarija, ako je sudeći po slikama koje dele na društvenim mrežama, zaista uživaju u svojoj ljubavi već godinama. Iako retko u javnosti pričaju o svom privatnom životu, uvek naglašavaju da su jedno drugom nezamenljiv oslonac u svim situacija.

Više njihovih zajedničkih fotografija možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / anamariagoltes
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs