I DALJE JE TIHA PATNJA NAJMOĆNIJEG BOSANCA KOM JE TOTALNO POLJULJALA BRAK: Sad je rodila sina drugom i živi kao KRALJICA

Dileta Leota mami uzdahe zanosnim izgledom i to samo 3 meseca nakon porođaja!

Celebrities
00:17h Autor:
I DALJE JE TIHA PATNJA NAJMOĆNIJEG BOSANCA KOM JE TOTALNO POLJULJALA BRAK: Sad je rodila sina drugom i živi kao KRALJICA
Dileta Leota, Foto: Printscreen Instagram - dilettaleotta

Dileta Leota slovi za jedno od najatraktivnijih voditeljki na svetu koja svojim izgledom ostavlja, ne samo pripadnike jačeg pola, već i dame! Naime, pre samo tri meseca je donela na svet sina, ali po njenom zanosnom telu to niko ne bi rekao. Ponosno naglašava da su joj se prioriteti u životu promenili, te je maksimalno posvećena svom nasledniku i uloga majke joj je najvažnija. A ne krije da joj u svemu pomaže suprug Loris Karijus.

Ipak, novopečena majka i te kako zna kako i dalje da zagolica maštu pratiocima, s obzirom da nadimak "najzgodnije mame" nije dobila tek tako, što se kaže, na lepe oči.

Dileta i te kako kači fotografije i na kojima je u seksepilnim kombinacijama, kao i u kupaćem, a zbog mnogih objava moraćete dobro da protrljate oči jer na njima voditeljka ne izgleda kao neko ko se porodio pre nekoliko meseci.

Tanan struk i vitku figuru koji su bili njen zaštitni znak vratila je brzinom svetlosti, te se mnogi šale da joj ne bi verovali da je bila trudna da nije kačila fotografije sa stomakom.

Naravno, bilo je i onih koji smatraju i da je linija Dilete Leote rezultat estetskih hirurga, pogotovo ako se uzmu u obzir njene pređašnje intervencije. No, u isti mah, voditeljka je poznata po tome da redovno vežva, a poznato je i da je vodila računa o kilaži tokom trudnoće.

Ipak, ono što takođe kupuje na prvu je i njen osmeh, jer se čini da je sa golmanom zaista našla svoju sreću i ostvarila ono što su njeni brojni bivši pokušavali.

Sa Karijusom je inače skoro dve godine, a sada je njihovu ljubav uvećala i ćerka Aria, a pre toga, Diletin ljubavni život često je bio tema naslovnica.

Nju su u jednom trenutku intezivno povezivali sa oženjenim Bosancem Zlatanom Ibrahimovićem.

Zlatan Ibrahimović
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako se pisalo, Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Ipak, Ibrahović je kasnije viđen sa suprugom, što je na neki način stavilo tačku na glasine o preljubi. Dileta je uplovila u vezu sa turskim glumcem Džanom Jamanom, te se čak šuškalo da će se par venčati, ali je ipak usledio raskid.

Navodno je Džaman prosio Leotu nekoliko puta, ali ga je ona svaki put odbila. Pisalo se i da je Džan bio paravan Dileti kako bi smirila tračeve o aferi sa Zlatanom, a šta je prava istina, znaju samo oni.

1 / 5 Foto: Profimedia

Potom je fatalna Italijanka pala na čari golmana Lorisa Kariusa koji je u prošlosti bio meta podsmeha.

Podsetimo, Loris je te 2018. tokom Lige šampiona načionio niz katastrofalnih grešaka u finalu noseći dres Liverpula i praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

Istog leta Klop je odlučio da dovede Alisona Bekera, dok je Karijus prvo išao na dvogodišnju pozajmicu u Bešiktaš, pa u Union Berlin, da bi potom sa njim bio raskinut ugovor. Od septembra je član Njukasla sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor, a za to vreme je "smuvao" i jednu od najlepših žena u fudbalu.

Najbolje od svega je to što je lepa Dileta pozitivno uticala na njega, a koliko je zaljubljen svedoči i to što nema problem da je stavi i ispred karijere ako treba, pogotovo sada dok im je ćerka još uvek mala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs