SVEKRVA ME NIJE PODNOSILA, JER SAM MUSLIMANKA: 10 dana nakon što je pobegla od muža, doveo nju u dom i NAPRAVIO JOJ DETE

Selma Bajrami je progovorila o svom burnom ljubavnom životu i brakovima, te je mnoge iznenadila neverovatnim detaljima koje javnost nije znala.

Celebrities
23:11h Autor:
SVEKRVA ME NIJE PODNOSILA, JER SAM MUSLIMANKA: 10 dana nakon što je pobegla od muža, doveo nju u dom i NAPRAVIO JOJ DETE
Foto: Printscreen Instagram / selmabajrami.star

Pevačicu Selmu Bajrami krasi neobičan glas, te već pri prvim taktovima se prepoznaju njeni veliki hitovi. Raduje se malim stvarima, i smatra da njeno vreme tek dolazi. Ali, u Selminom srcu se krije velika bol za koju malo ko zna, ali ne krije da se već 9 godina bori sa starateljstvo. Uloga majke joj je najvažnija, te joj je impertiv u životu da 11-godišnjeg sina Darisa izvede na pravi put.

Imala je skromno detinjstvo, ali ljubavi joj nikada nije manjkalao u porodici. Iako je oskudevala u mnogo stvari tokom tinejdžerskih dana, zbog kojih je doživljavala brojna poniženja, ipak, je bila srećna.

Kada je uprlovila u svet muzike, publika ju je zapazili zbog fenimenalnog glasa, ali i vatrenog nastupa, te je postajala sve poznatija, a kada je snimila pesmu "Kakvo telo Selma ima", njena popularnost je eksplodirala.

Sa druge strane, ima veoma buran ljubavni život, a prvi brak joj se desio vrlo rano i to iz velike ljubvavi, čak, ni otac nije uspeo da je ubedi da ne staje na ludi kamen.

Naime, Zoran Vučković i Selma su izgovorili sudbonosno "da", posle nepuna tri meseca zabavljanja.

- Bili smo malo više od godina dana u braku, njegova majka me nije volela, pre svega što sam pevačica, a potom i što sam muslimanka. A meni i njemu to nikad nije smetalo. Pokušava je da me maltretira, ali joj Zoran nije dozvoljavao, bio je na mojoj strani. Moj tadašnji menadžer mu je pričao svašta o meni, jer smo prekinuli saradnju, a on me je mnogo voleo. To je najviše uticalo na njega.

Drugi muž je lagao o svojoj biografiji, a onda se udala za njega iz ljubavi, sa željom da ostvari porodicu.

- Bila sam već trudna, nisam tamo imala prijatelje, abnrmalno sam se udebljala u trudnoći. On je hteo da živi životom kakav sam ja pre vodila, e tu su krenuli problemi. Posle 3, 4 meseca sam tako debela porala da idem u Australiju da radim. Psihički me je maltretiorao. Jednom me je udario, ali on to tvrdi da je slučajno. Ali, svaki muškaraca koji digne ruku na ženu, nije muškarac, nema srca. Zbog svoje nesigurnosti je hteo da me spusti i ponizi, hteo je da zavisim od njega.

1 / 5 Foto: Facebook / Selma Bajrami

Nakon desete dana pošto sam otišla iz stana sa sinom od skoro dve godine, doveo je drugu ženu i u procesu razvoda dobio je dete.

- I ta žena ga ne napustila. Pa ti meni reci da li je normalno za tri godine da dobiješ svoje dece sa dve žene. Devet godina sam na sudu. Ispisao je laži o meni, iskoristio je koronu, kad ja nisam imala pravnu pomoć, i propustila sam rok za žalbu. Ispalo je kao da se slažem sve sa njim, to je jedino moja greška. Uspela sam da imamo skoro jednako starateljstvo, kod mene je od četvrtka do nedelje - ispirčala je Selma u ispovesti na Hype televiziji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs