"STAN MI JE BIO SKLONIŠTE ZA IZBEGLICE, ĆERKA NIJE IMALA SOBU": Pevačica kaže da bi mužu oprostila se*s, a OVU stvar ne

Pevačica ima interesantnu biografiju, a njeno detinjstvo je bilo puno izazova

Celebrities
07:01h Autor:
"STAN MI JE BIO SKLONIŠTE ZA IZBEGLICE, ĆERKA NIJE IMALA SOBU": Pevačica kaže da bi mužu oprostila se*s, a OVU stvar ne
Sanja Đorđević, Foto: preentscreen/Youtube

Sanja Đorđević, dugogodišnja figura na estradnom nebu, izdvaja se po svojoj impresivnoj karijeri i izuzetnoj muzičkoj produkciji, ali isto tako i po činjenici da je uspela da očuva svoj privatni život izvan svetala reflektora, izbegavajući skandale koji često prate poznate ličnosti.

Međutim, nedavno je pevačica otvorila svoje srce i podelila s javnošću neke intimne trenutke iz svog života.

U jednom intervjuu, Sanja je sažeto opisala težak period u svom životu tokom devedesetih godina, posebno za vreme rata u Bosni i Hercegovini. Ona je iskreno priznala da je tada doživela strah koji je teško opisati, a najveći izvor tog straha bio je neizvesnost u vezi sa sigurnošću njene porodice, tačnije, sestre i majke, koje su ostale u zemlji.

Sanja Đorđević
foto: Printscreen Youtube / Pesmom Za Dusu TV GRAND

"U vreme rata u Bosni suprug i ja smo otišli u Švajcarsku, pa smo se tamo skućili i pružili utočište ljudima koji su izbegli. Kuća mi je bila puna izbeglica, a pored toga, strepela sam kad su iz Sarajeva odlazile moje sestre i majka. Moja ćerka Ivana nikad nije sama spavala u sobi jer smo ljude useljavali i ispraćali svakodnevno. Užasno je vreme rata, to znaju svi koji su se našli u takvim situacijama. Plašila sam se da mi majka i sestre ne stradaju u putu, jezivo je bilo. Bila sam mlada i mogla sam da živim s milion ljudi. Nije mi smetala buka. Plakali smo svi od straha, ali smo preživljavali i verovali u bolje sutra. Morala sam da odrastem preko noći u vreme devedesetih. Kad smo se vratili u Srbiju, počela sam da gradim karijeru i skroz sam se dala publici", rekla je pevačica za Republiku.

Sanja Đorđević je naglasila da je neprestano pokušavala da sazna informacije o svojoj porodici tokom perioda kada su pobegle iz Sarajeva, a ona već bila preselila u Švajcarsku. Njena briga za bliske i nemoćnost da direktno utiče na njihovu sudbinu bila je izazovna i emotivno iscrpljujuća situacija.

Nesebično je pružala pomoć svima koji su je tražili u tim teškim vremenima. Ovaj gest ne samo da svedoči o humanosti Sanje Đorđević, već i o dubokom emotivnom povezivanju s tragedijom koja se odvijala u njenoj rodnoj zemlji.

Pevačica Sanja Đorđević tri decenije je u braku sa bivšim fudbalerom Petrom Đorđevićem sa kojim ima i ćerku Ivanu, s obzirom da su zbog njegovog posla često bili radzvojeni, šuškalo se o njegovoj prevari.

Za fudbalera se udala sa 19 godina i kaže da je pobegla od kuće.

"Ja ga nikad na'vatala nisam u prevari", s osmehom je rekla pevačica u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i nastavila:

"Jesam sumnjala, pogotovo u početku kada sam bila zaljubljena. Znate kako, stariji Grci nisu dozvoljavali zaljubljenim ljudima da svedoče na sudu šest ili dvanaest meseci, a kod mene je to trajalo duže jer inače sporije sazrevam", rekla je pevačica.

Kako nije mogla racionalno da sudi, godinama je imala muke, te je tek u poznim godinama postala svesna šta radi.

"Pravila sam problem bez problema, smišljala neke filmove u glavi. Naravno da sam sumnjala da me je prevario, ali davno je to prošlo", bila je iskrena Sanja.

Na pitanje da li bi oprostila prevru, ona kaže:

"Perici bih oprostila seks, ali paralelnu vezu ne. Muškarcima seks može da se desi svaku noć sa drugom ženom. To im dođe kao fiziološka potreba."

Šta je za vas onda prevara?

- Prevara mi je ako on neku drugu više poštuje i ceni ili ako porodicu uruši radi druge osobe. To bi me razočaralo.

Kako ste uspeli da sačuvate brak svih ovih godina, s obzirom da je Perica bio meta mnogim ženama, pa i vašim koleginicama?

"Za koleginice ne znam, to su verovatno neke koje ne poznajem. Perica bi bio glup kada bi izgubio ženu kao što sam ja - dobra majka, domaćica, čovek, odan prijatelj, imam svoj dinar, rekla je ona za Informer.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs