TEŠKA PRIČA POZNATE PEVAČICE

HARALA JE MUZIČKOM SCENOM, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO: Ostala sam sama sa detetom i koferima ispred vrata!

Od drugog supruga, Muje Musića, razvela se u oktobru 2014, a mnogi su spekulisali ju je on za vreme braka i prevario sa jednom damom za "poslovnu pratnju". Ali, tu nije bio kraj njenim mukama...

Celebrities
Autor:
Foto: Instagram / Selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami u javnosti je uvek bila odmerena i profesionalna, a privatan život se trudila da zadrži za sebe. Zbog toga malo ljudi zna da je ona prošla kroz pravi pakao sa bivšim suprugom, o čemu nerado priča.

 

Selma je svog drugog supruga, Muju Musića, upoznala jula 2011. godine u na jednom svom nastupu, pa se iste te godine udala za njega, posle samo mesec dana od veridbe.

 

Njih dvoje su se razveli u oktobru 2014, a mnogi su spekulisali ju je on za vreme braka i prevario sa jednom damom za "poslovnu pratnju", koja se zove Dragana i sa kojom je navodno i nastavio da živi posle razvoda.

Selma Bajrami
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti, pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata - ispričala je Selma Bajrami.

 

Selma je u teškim momentima bila potpuno sama, nemački jezik nije dovoljno znala, nije imala ni novca jer nije radila, ali je ubrzo uspela da nađe stan i upisala je kurs. Pokušavala je da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dete.

Selma Bajrami
foto: Printscreen Instagram / selmabajrami.star

- Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali, ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio - ispričala je tada svoju tešku priču.

 

Takođe, pre nekoliko godina Selma je istakla da više nije mogla da podnese razne tužbe i prijave socijalnoj službi od bivšeg muža Muja Musića sa ciljem da joj oduzme dete, pa je rešila da se obrati agenciji za zaštitu žena u Beču.

 

- Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet pre neki dan došla socijalna služba na vrata. Non-stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dete, kako ga zapostavljam... Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prijavila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena, jer više ne znam kako od njega da se odbranim, stalno se vučem po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to da trpim.

Svašta radi, spletkari, čak sumnjam, mada nisam sto odsto sigurna, da su osobe koje su mene zastupale prenosile informacije suparničkoj strani i sad radim na tome da prikupim sve dokaze. To je stvarno pakao, ali to se ne vidi na meni, ja sam uvek nasmejana i samo guram napred. Tek ću dokazati dušmanima da mogu da se izborim sa svim nedaćama, uspeh im je najveća kazna - rekla je u svojoj ispovesti za „Scenu” folk pevačica prošle godine.

Selma Bajrami
foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica je tada tvrdila da njen bivši suprug ne može da pronađe nijednu zamerku u njenom odgajanju njihovog sina i da je on taj koji ga zanemaruje. Ona je i dodala da mužu ne brani da viđa sina:

 

- On po odluci suda ima pravo da ga viđa svakog petka, i svaki drugi vikend. Tri meseca sam bila u Bosni pošto sam imala turneju. On niti je zvao, niti je pitao za dete. Štaviše, ja sam zvala da ga vidi putem video-poziva, on ni to nije hteo. Ja to radim zbog sreće svog deteta, dete treba da ima oca, da ima muške navike, da sa njim igra fudbal, da ga otac vodi na plivanje, da ga nauči da vozi bicikl, mada ja sve to radim umesto njega. Ne branim mu kontakt s ocem, evo, šest poslednjih vikenda su proveli zajedno, prema tome, ne shvatam šta hoće više od mene.

(Stil.kurir.rs/Telegraf.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...