NA LJUBAVI SE NE ŠTEDI...

IDEMO ŠIROKO: Cecina ćerka i njen dečko iskeširali POLA MILIONA EVRA za 200 kvadrata čistog luksuza u centru Beograda!

Par nije štedeo na budućem zajedničkom gnezdu...

Celebrities
22:03h Autor:
IDEMO ŠIROKO: Cecina ćerka i njen dečko iskeširali POLA MILIONA EVRA za 200 kvadrata čistog luksuza u centru Beograda!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić nedavno su pazarili ne jednu, već dve nekretnine u luksuznom kompleksu u Beogradu, u kojem će krajem meseca otpočeti zajednički život.

Mediji su preneli da su mlada pevačica i njen partner pazarili jedan stan kod Kalemegdana, a sada neimenovani izvor otkriva da je Cecina ćerka kupila dva stana, jedan iznad drugog, od kojih će naprati dupleks!

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir/ Zorana Jevtić

"Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu", rekao je izvor i dodao da će "verovatno od ta dva stana napraviti dupleks".

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram / Anastasija Raznatovic

"Plan je da se krajem meseca usele u svoj novi dom. Nameštaj su odavno izabrali i poručili tako da će sve stići na vreme. Raduju se što će živeti zajedno, a i zbog činjenice da su stanove kupili zajedničkim snagama. Investiranje u zajednički prostor ujedno je i investiranje u njihovu budućnostm a po svemu sudeći nema sumnje da će je provesti zajedno".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs