Razvod?!

GODINU DANA SE NISU VIDELI, IGOR SE ISELIO IZ PORODIČNOG STANA: Severina ćuti! Šta se to dešava sa Kojićima?

Severina je poslednji put viđena u Srbiji, prošlog aprila, kada je policija kaznila jer se kretala tokom policijskog sata

Šuška se
12:03h Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Severina i Igor Kojić - njihov problematičan odnos već duže vreme fascinira javnost jer je očigledno da se nešto "kuva", a ni jedna strana ne želi ni da demantuje niti da potvrdi navode.

Bračni par Severina i Igor Kojić, kako domaći mediji prenose, ne žive zajedno nakon što je ona demonstrativno napustila Beograd još pre godinu dana.

Iako je činjenica je da pevačica sve više vremena provodi u Hrvatskoj dok Igor na svom "Instagram" profilu objavljuje fotografije na kojima se vidi da posećuje manastire, da je ljubavi došao kraj još niko nije povrdio.

U medijima se čak pojavila i informacija da je ona nastavila dalje i da ima novu ljubav, dok se Igor nalazi u emotivnom rastrojstvu zbog ove situacije.

Svi njihovi problemi u braku su počeli u aprilu prošle godine za vreme policijskog časa kada je ona uhvaćena da se kreće po Bežanijskoj kosi.

- Sredinom aprila prošle godine odmah je odjeknula vest da se Severina posvađala sa suprugom i da je policija zbog toga uhvatila kako se kreće bez dozvole u vreme policijskog sata, koji je tada bio na snazi. Čim je odvedena kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu, spakovala se i napustila i Kojićev porodični dom i Beograd i njega. Nekoliko meseci njih dvoje se nisu sreli jer se Splićanka više nije vraćala za Srbiju, pa čak ni kada je sredinom septembra Igor posetio Hrvatsku, navodno, pevačica se s njim ni tada nije videla iako su mu kod nje ostale lične stvari, koje je tek sada pokupio i definitivno se iselio iz njenog stana - kaže dobro obavešten izvor “Srpskog telegrafa”.

O njihovom odnosu i dalje ništa zvanično nije rečeno, jer svi mudro ćute.

- Pričalo se da je u to vreme bila uplovila u vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem, pa je logično što tada nije nimalo marila oko toga da se s Malim Kebom raskusurava. Oboje su pred medijima mudro ćutali o statusu braka, te se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom kraha ljubavi. U prvi mah su se bili otpratili na Instagramu, ali su se ubrzo ponovo zapratili, verovatno da bi u javnosti zadržali tu sliku da su i nakon svega ostali prijatelji. Kojić je jedino imao nekoliko čudnih statusa na društvenoj mreži koji su ukazivali na raskid i koje su mnogi tumačili kao neke insinuacije upućene upravo supruzi, za koju do dana današnjeg nije potvrdio da je bivša. Posebnu pažnju skrenulo je to što se Igor posle Severine povukao i posvetio veri, te počeo da posećuje manastire, dok je ona na "Instagramu" uglavnom delila objave kako uživa.

Povodom selidbe Igora iz njihovog stana, Severinin PR je rekao:

- Proteklog vikenda iz Severininog stana su iznošene isključivo stvari za potrebe snimanja nekoliko kampanja, kao i one Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susedstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...