ZABRANJENA LJUBAV?

ARKANOVA KĆERKA BILA JE LUDO ZALJUBLJENA U OVOG OPASNOG MOMKA: Pričalo se o svadbi, a onda je on promenio ploču!(FOTO)

Zvao ju je mali Arkan...

Celebrities
20:42h Autor:
Foto: Printscreen/Instagram

Željko Ražnatović Arkan je sa glumicom Ljiljanom Mijatović imao ćerku Anđelu, koja sada ima 39 godina, a nekada je bila zaljubljena u žestokog momka, a trenutnog takmičara "Zadruge 4" Kristijana Golubovića.

 

"Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio", izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

 

"Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna", rekao je Kristijna, koji je Anđelu opisivao kao "emotivnu, patrijarhalnu devojku", a od milošte ju je zvao mali Arkan.

 

2001. godine mediji su pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo, a Golubović je potom promenio priču.

Kako su mediji tada pisali, ćerka Željka Ražnatovića Arkana i glumice Ljiljane Mijatović, Anđela Ražnatović, bila je...

Posted by Legende devedesetih on Среда, 18. јануар 2017.

Iako se tada pričalo da je to ozbiljna veza, desio se obrt. Kristijan je 2016. godine ispričao da oni, zapravo, nikada i nisu bili u vezi.

 

Prema rečima Golubovića, ona je bila mlada i zaljubljena, ali ta ljubav nije bila moguća, jer je Kristijan već imao ženu.

 

Šta je istina, a šta ne - ostavljamo vama da prosudite. Ali, nama sve ovo više liči na to da je Arkan stavio veto na ovu romansu!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs