prolećno izdanje

KRALJICA ELIZABETA II PRVI PUT U JAVNOSTI OVE GODINE: Pojavila se sa šeširićem i omiljenom tašnom! (FOTO)

Ovo javno pojavljivanje kraljice prvo je od decembra prošle godine, dva dana nakon što su ublažene mere strogog zaključavanje uvedenih zbog kovid-19 u Britaniji. Iako nije nosila zaštitnu masku, držala je fizičku distancu i tako ispoštovala epidemiološke mere

Star look
Autor:
KRALJICA ELIZABETA II PRVI PUT U JAVNOSTI OVE GODINE: Pojavila se sa šeširićem i omiljenom tašnom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je nedavno princ Filip (99) pušten iz bolnice, britanska kraljica Elizabeta II (94) prvi put se pojavila u javnosti od početka ove godine.

Naime, kraljica koja uskoro puni 95. godina posetila je danas spomen Vazduhoplovnim snagama u Ranimedu povodom 100-godišnjice Kraljevskog australijskog vazduhoplovstva.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Za ovaj događaj ponela je svetlo zeleni komplet, dok je za modni detalj izabrala šeširić u istoj boji sa belim i žutim cvetićima.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Stajling je zaokružila torbicom londonskog luksuznog brenda "Launer" koje uvek nosi.

Elizabeta II nosi tašnu londonske firme koja je njen zvanični snabdevač već 40 godina. Tašne su ručno izrađene u Volsalu i koštaju između 1.500 do 11.000 funti u zavisnosti od dizajna i materijala.

Kraljica Elizabeta II
foto: Profimedia

Podsetimo, kraljica Elizabeta II nije viđena u javnosti od decembra kada se družila s članovima kraljevske porodice na dvorcu Vindzor na božićnom slavlju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs