oglasila se

NAKON OPTUŽBI DA JE RASISTA, OGLASILA SE KRALJICA: Sećanja mogu da variraju, sve ćemo rešiti nasamo, kao porodica!


Odgovor Bakingemske palate usledio je više od 36 sati nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izneli niz optužbi u svom prvom intervjuu otkako su se povukli iz kraljevske porodice

Celebrities
22:19h Autor:
NAKON OPTUŽBI DA JE RASISTA, OGLASILA SE KRALJICA: Sećanja mogu da variraju, sve ćemo rešiti nasamo, kao porodica!
Foto: Shutterstock

Bura oko eksplozivnog intervjua koji su Megan Markl i princ Hari dali slavnoj voditeljki Opri Vinfri se ne stišava.

Odbegli članovi kraljevske porodice koji sada žive samostalno u Americi su svojoj bliskoj prijateljici izneli između ostalog i optužbe za rasizam nekih članova kraljevske porodice.

Stigla je i dugoočekivana reakcija Bakingemske palate na ozbiljne optužbe naročito za rasizam.

Kraljica Elizabeta
foto: Printscreen/ youtube/ Washington Post

Kraljica Elizabeta II zvanično je uputila sledeću poruku:

Porodica je tužna nakon saznanja koliko je proteklih nekoliko godina bilo izazovno za Harija i Megan. Problemi koji su se pojavili, najviše oni rasistički, su zabrinjavajući. Iako neka sećanja mogu da variraju, smatraju se vrlo ozbiljnima i porodica će ih rešavati nasamo. Hari Megan i Arči će uvek biti voljeni članovi porodice', stoji u poruci.

Novinari su danas za komentar pitali i princa Čarlsa koji nije želeo da govori o intervjuu i ozbiljnim optužbama koje su o njemu iznete.

Megan Markl je između ostalog u intervjuu pomenula kako je imala suicidalne misli, dok je princ Hari naglasio kako je pod svaku cenu želeo da sačuva sigurnost svoje porodice.

Megan Markl
foto: Profimedia

Par nije želeo da otkrije koji je član kraljevske porodice izneo rasističke komentare na račun boje kože njihovog sina Arčija.

Neke od tvrdnji - uključujući navode o rasizmu i Meganino priznanje da je razmišljala o samoubistvu tokom prve trudnoće - potencijalno mogu duboko uticati na ugled kraljevske porodice ostavivši 'oblak' sumnje nad nekim njenim članovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs