šok

POLUSESTRA MEGAN MARKL SASULA DRVLJE I KAMENJE NA MEGAN: Depresiju koristi kao izgovor!

Polusestra vojvotkinje od Saseksa oglasila se nakon intervjua koji su Megan i Hari dali legendarnoj voditeljki

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Samanta Markl (56), polusestra Megan obrušila se na eksplozivni intervju koji su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa dali legendarnoj voditeljki Opri Vinfri, rekavši da je istina potpuno ignorisana i izostavljena tokom razgovora.

 

Megan je Opri ispričala kako je odgajana kao jedino dete u svojoj porodici i da je Samanta uopšte ne poznaje. Njena polusestra tvrdi kako to nije istina, ali da prema Megan ne gaji nikakve simpatije.

Megan Markl
foto: Profimedia

"Ne znam kako može reći da je ne poznajem i da je bila jedino dete. Imamo fotografije tokom celog života. Kako me ne poznaje?, rekla je Samanta za Inside Edition, pokazavši zajedničke fotografije u različitim fazama njihovom života- poslednji put 2008. godine.

Samanta Markl
foto: Profimedia

Pored toga, Samanta je dodala kako je Megan depresija bila izgovor da se prema ljudima ponaša poput smeća.


Megan tvrdi da je Samanta promenila svoje prezime u Markl tek nakon što je ona počela da izlazi s princem Harijem, kako bi pokušala da to iskoristi u svoju korist, ali je Samanta je  sve negirala.

 

"Bila sam Markl pre nje i čudno mi je što govori da sam prezime promenila kada je upoznala Harija. Markl je uvek bilo moje prezime", rekla je.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...