Ludilo ne prestaje

OTAC MEGAN MARKL NAZVAO HARIJA CMIZDRAVIM: Svi grešimo. Ja se bar nikad nisam oblačio kao Hitler!

Svi pravimo greške. Ali, ja nikad nisam go igrao bilijar i oblačio se kao Hitler, kao što je Hari uradio, istakao je Tomas Markl u ekskluzivnom intervjuu

Celebrities
Autor:
OTAC MEGAN MARKL NAZVAO HARIJA CMIZDRAVIM: Svi grešimo. Ja se bar nikad nisam oblačio kao Hitler!
Foto: Profimedia

Tomas Markl, otac Megan Markl dao je ekskluzivni intervju u emisiji Good Morning Britain, nakon emitovanja šokantnog intervjua Megan i princa Harija.

Pre svega, Tomas je po ko zna koji put demantovao ćerkine tvrdnje da ju je izdao pre venčanja, kako ona tvrdi još od 2018. godine, i istakao da je voli, da želi da se pomiri s njom uprkos svemu i da će uvek biti tu za nju.

Međutim, onda se dotakao zeta princa Harija i na neobičan način pokušao da opravda svoje greške, koristeći najnegativnije komentare koje javnost upućuje Hariju.

"Svi pravimo greške. Ali, ja nikad nisam go igrao bilijar i oblačio se kao Hitler, kao što je Hari uradio", istakao je Tomas Markl za Dejli mejl, aludirajući na Harijev skandal u jednom hotelu u Las Vegasu i oblačenju nacističke uniforme kada je imao 20 godina.

Markl tvrdi i da kraljevska porodica, kao ni Velika Britanija, nisu rasisti, nazivajući tvrdnje Megan i Harija o navodnoj raspravi članova kraljevske porodice o boji kože njihovog sina Arčija potpunom glupošću.

Megan Markl
foto: Profimedia

Markl se prisetio i poziva koji mu je zet uputio pre venčanja.

"Hari je rekao: Da si me slušao, ovo ti se ne bi desilo. Ja sam tada ležao u bolnici, bio mi je ugrađen stent, a Hari je bio toliko cmizdrav da sam mu na kraju spustio slušalicu", ispričao je.

Ovu priliku Tomas je iskoristio da još jednom istakne da bi voleo da se pomiri sa ćerkom.

"Želeo bih da ponovo kažem, žao mi je što sam to uradio. To je bilo pre dve godine. Ali pokušao sam da dođem do nje. Sada smo samo 112 kilometara udaljeni. Nikada nisam prestao da je volim. Ne slažem se sa svime što moja deca rade, ali uvek ću ih voleti. I naravno, volim Megan", zaključio je Tomas Markl.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs