to je pitanje

PRVI SUSRET NAKON VIŠE OD 2 GODINE: Izbegli par došao TAJNO u Englesku i to sa decom. Da li će ih kraljica primiti?

Princ Hari i Megan Markl održali su tajne razgovore sa kraljicom Elizabetom i princom Čarlsom u četvrtak u Vindzorskoj palati nakon što su napravili svojevrsno presedanje u Velikoj Britaniji na putu za Holandiju gde će prisustvovati Inviktus igrama.

Vip priča
Autor:
PRVI SUSRET NAKON VIŠE OD 2 GODINE: Izbegli par došao TAJNO u Englesku i to sa decom. Da li će ih kraljica primiti?
Foto: Profimedia

Ovo je prvi put da je vojvotkinja od Saseksa kročila u Britaniju nakon takozvanog Megzita, kada su ona i Hari napustili svoje kraljevske dužnosti i funkcije, otišli iz Velike Britanije, pa potom u eksluzivnom intervjuu sa Oprom Vinfri, koji je prodrmao ostrvo, izneli mnoge dugo čuvane tajne iz najpoznatije britanske kraljevske rezidencije.

Princ Čarls je optužen da je finansijski oštetio Harija i da ga nije izdržavao, što je duboko uznemirilo budućeg kralja. Retko su razgovarali pre jučerašnjeg iznenađujućeg susreta.

Megan je poslednji put videla kraljicu na neprijatnoj službi za Dan Komonvelta 8. marta 2020, ali je od tada tvrdila da redovno razgovara sa njom telefonom i putem video poziva.

U međuvremenu, Hari (37) nije video svoju baku od sahrane princa Filipa prošlog aprila kada je nakratko doleteo iz svog novog doma u SAD-u. Međutim, njihov kontakt je bio ograničen zbog kovid mera.

Od tada je pokrenuo tužbu Višeg suda protiv Ministarstva unutrašnjih poslova tvrdeći da je previše opasno dovesti njegovu porodicu u Veliku Britaniju nakon što mu je oduzeta zvanična zaštita Metropolitan policije.

Nije poznato kako je par stigao - da li su uzeli privatni avion ili su leteli komercijalno - ali o njihovom prisustvu pričaju meštani na imanju Vindzor, prenosi "MejlOnlajn".

Stigli su inkognito u sredu i veruje se da su odseli na imanju Frogmor, domu koji su zadržali uprkos tome što su napustili Ujedinjeno Kraljevstvo.

Sumnja se i da su doveli svoju decu Arčija i Lilibet sa sobom.

Par je nakon toga odleteo u Holandiju da prisustvuje Prinčevim igrama Inviktus u Hagu, događaju u paraolimpijskom stilu organizovanom u čast ratnih veterana, a koje počinju u subotu.

Harija i Megan će pratiti ekipa Netfliksa koja će snimiti svaki deo njihovog putovanja, a posebna pažnja se usmerava na sastanak sa ukrajinskim timom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs