SAZNAJTE VIŠE

NEVEROVATNIH 70 GODINA VLADAVINE: Napokon se pojavila i ONA! (FOTO)

Kraljica Elizabeta II pojavila se na balkonu Bakingemske palate, kako bi pozdravila veliki broj okupljenih građana koji prisustvuju današnjoj centralnoj proslavi njenog Platinastog jubileja u Londonu.

Vip priča
16:23h Autor:
NEVEROVATNIH 70 GODINA VLADAVINE: Napokon se pojavila i ONA! (FOTO)
kraljica Elizabeta II, Foto: Profimedia

Pomno se ispratio njen dolazak u Bakingemsku palatu, a onda je kraljica Elizabeta II ubrzo istupila na balkon odakle je posmatrala ceremoniju upriličenu u njenu čast.

Na Elizabeti II vidimo odevnu kombinaciju nežnih tonova, u kakvoj je pozirala i na slavljeničkoj fotografiji koju je Bakingemska palata juče objavila u čast velikog jubileja.

Stil kraljice Elizabete II uvek je pažljivo osmišljen, a današnje izdanje u potpunosti nadmašuje sva njena prethodna izdanja sa svečanih događaja - i naravno, zbog samog povoda ima daleko veći značaj.

Ističemo da kraljica dana izgleda izuzetno glamurozno i sofisticirano danas, a treba pomenuti da ona najčešće nosi odeću jarkih boja, a kako bi, prema pojedinim tumačenjima, dodatno skrenula pažnju na svoje javne nastupe. Na ovaj poseban dan ona nosi odevnu kombinaciju smernih, neutralnih tonova. Diskretno, a upadljivo na najbolji mogući način.

Sa kraljicom je na balkonu bio vojvoda od Kenta princ Edvard (86), kraljičin prvi rođak po ocu kralju Džordžu VI, a zanimljivo je da je majka vojvode princeza Marina od Grčke i Danske, veoma bliska rođaka supruga Elizabete II princa Filipa, koji je preminuo u aprilu prošle godine.

Kraljici su se kasnije pridružili ostali članovi porodice, oni koji obavljaju službene dužnosti.

Na današnjoj svečanosti bilo je i slavnih muzičkih gostiju poput Roda Stjuarta koji je sa porodicom pozirao ispred kapija Bakingemske palate.

Slavlje u čast Platinastog jubileja trajaće do nedelje, petog juna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs