Prevagnula

KRALJICA ELIZABETA ODLUČILA: Vilijam i Kejt dobijaju dvorac Vinzor, princ Endru proteran u Škotsku, a Megan i Hari...

Nakon proslave velikog jubileja vladavine kraljice Elizabete dolaze nam nove vesti - Krajica je na neki način svima dala ono što zaslužuju

Celebrities
Autor:
KRALJICA ELIZABETA ODLUČILA: Vilijam i Kejt dobijaju dvorac Vinzor, princ Endru proteran u Škotsku, a Megan i Hari...
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta je svima dala onoliko koliko ko zaslužuje: Vilijam i Kejt, kako najvredniji članovi kraljevske porodice ovo leto doseljavaju se u dvorac Vindzor.

Princ Endru, optužen na pedofiliju i podvođenje maloletnica, biće "proteran" u Škotsku.

A princ Hari i Megan Markl su od kraljice dobili samo 15 minuta službene posete - dovoljno!

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Ali krenimo od početka!

Kraljica Elizabeta je naime vodila tajne razgovore sa vojvodom od Jorka i starijim članovima kraljevske porodice o tome kako bi se princu Enruu moglo pomoći da povrati dobar ugled daleko od očiju javnosti. Ipak sin je sin.

S druge strane, kraljica je Hariju i Megan dala samo 15 minuta pažnje tokom jedne od službenih poseta. Par je u Engleskoj boravio čak 4 dana, ali je poseta bila "službena" i veoma hladna. Što bi se i moglo očekivati nakon što su prošle godine u jednom od najpoznatijih i najskandaloznijih intervjua ocrnili kraljevsku porodicu.

Izgleda da je kraljica već prevagnula da će da je nasledi princ Čarls, jer se navodi da će on da nastavi da živi i radi iz Bakingemske palate.

Stoga je dvorac u Vindzoru slobodan da se u njega usele Vilijam i Kejt sa decom.

Ova odluka je donesena pred Vilijamov četrdeseti rođendan i predstavlja svojevrsan poklon kraljice unuku, ali se princ Vilijam naime našalio da mu je sve to pomalo "zastrašujuće".

(Stil.kurir.rs)

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs