Ljudina

TAKAV JE ČOVEK BIO BORIS KOMNENIĆ: Glumica otkrila ono što joj je celog života branio da ispriča!

Nije želeo da drugi znaju kome je i koliko pomagao

Celebrities
Autor:
TAKAV JE ČOVEK BIO BORIS KOMNENIĆ: Glumica otkrila ono što joj je celog života branio da ispriča!
Foto: Youtube / Izbliza - Produkcija Kadar, Nenad Milenković

Glumac Boris Komnenić preminuo je proteklog vikenda nakon teške bolesti u 64. godini. Od "Guze" iz "Boljeg života" opraštaju se poštovaoci i kolege na društvenim mrežama, a sada je to učinila i njegova koleginica Sonja Damjanović.

Ona je na društvenim mrežama opisala jedan susret s kolegom iz predstave "89" i filma "TT sindrom", o kojem "nije smela ranije da priča".

- Bilo je to za vreme bombardovanja. Živela sam u malom stanu na Limanu, studentski. Zove Boris: 'Šta radiš?', 'Ništa, čitam Proleća Ivana Galeba', 'Odlična knjiga, svratiću', svraća u Novi Sad zbog neke rodbine. Donosi štek plavog 'ronhila' i 500 grama kafe, zna da nemam. Većina zna koliko je to tada značilo, kao da je došao Deda Mraz. Posedimo malo, on kreće, kažem mu: ' Javi se kad stigneš u Beograd', frka mi je zbog mostova.

Zove. 'Stigao sam, ajde smiri se, čitaj 'Ivana Galeba'.

Otvaram knjigu i nalazim 200 maraka u njoj. Zovem: 'Borise, nije trebalo, previše je, doneo si mi najvažnije'.

'Ne znam o čemu pričaš, dosadna si', kaže on.

Glumica je potom napisala i da su se godinama posle toga sretali, i svaki put kada bi Sonja pokušala nekome da ispriča o susretu, on je prekidao.

- Pa, evo sad. Hvala ti, Borise, na svemu. Najviše na tome što si dozvolio da te smatram prijateljem - napisala je glumica.

Datum sahrane Borisa Komnenića još nije saopšten jer se čeka potvrda kada će njegova ćerka Nika i bivša supruga Rene moći da doputuju iz Zagreba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs