Upoznala ga zahvaljujući ocu

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA MEGAN MARKL U ZAGRLJAJU VLADA DIVCA! (FOTO)

Uspomena iz 1993. godine

Celebrities
Autor:
ISPLIVALA FOTOGRAFIJA MEGAN MARKL U ZAGRLJAJU VLADA DIVCA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari odrastao je okružen slavnima, ali i njegova buduća supruga Megan Markl je — i pre nego što je započela glumačku karijeru u Holivudu— imala priliku da upozna veliki broj poznatih ličnosti, piše Glossy.

Njen otac Tomas Markl je, naime, stručnjak za rasvetu, i to toliko uspešan da je čak nagrađen prestižnim Emijem.

Zbog prirode očevog posla, Megan je odrasla okružena ljudima iz šou-biznisa, a na snimanju kultne serije Married... With Children srela je jednog od najuspešnijih košarkaša na planeti.

Te davne 1993, tada dvanaestogodišnja Megan upoznala je Vlada Divca, koji je gostovao u prvoj epizodi osme sezone popularne humorističke serije.

Keli Bandi, koju je igrala Kristina Eplgejt, pokušavala je u pomenutoj epizodi da šarmira Divca, koji je u to vreme nastupao za Lejkerse. Pre izvesnog vremena, na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je tom prilikom nastala.

Pojavljivanje našeg sportiste u jednom od najomiljenijih sitkoma devedesetih privuklo je mnogo pažnje u Americi, a ćerka jednog od majstora za rasvetu — tada dvanaestogodišnja Rejčel Megan Markl — iskoristila je priliku da dođe na set i upozna Divca, jednu od najvećih svetskih zvezda u tom trenutku.

Ona je, zahvaljujući svom tati, posetila i snimanje legendarne serije General Hospital, piše The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs