na udaru kritika

NAKON EKSPLOZIVNOG INTERVJUA MEGAN I PRINCA HARIJA, PUBLIKA UDARILA PO OPRI VINFRI: Čudi se svemu, loša gluma!

Iako je tokom emitovanja ekplozivnog intervjua sva pažnja bila usmerena na vojvotkinju i vojvodu od Saseksa, mnogima nije promaklo ponašanje slavne voditeljke

Celebrities
Autor:
NAKON EKSPLOZIVNOG INTERVJUA MEGAN I PRINCA HARIJA, PUBLIKA UDARILA PO OPRI VINFRI: Čudi se svemu, loša gluma!
Foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari su u dvočasovnom intervjuu kod voditeljke Opre Vinfri izneli niz optužbi na račun britanske kraljevske porodice i javnosti ponudili gomilu “prljavog veša.

Oni su dugodišnjoj bliskoj prijateljici ogolili dušu i ispričali svoju verziju priče, a pored reakcija na reči vojvotkinje i vojvode od Saseksa, loši komentari pristižu i na račun čuvene voditeljke.

Mnogi je ismevaju, dok drugi tvrde kako je bila potpuno neprofesionalna.

Mnogima je 'za oko zapala' činjenica kako je Opra često glumila iznenađenost iznetim informacijama Megan i Harija, iako je mala verovatnoća da nije unapred znala šta će reći.

" Oprah. Hahahaha. Ne mogu da se koncentrišem na to što oni govore dok ona ovako zeva od čuđenja', 'dobro šta je ovo? potpuno nepotrebno', 'da li je Opra ok?

Opra Vinfri
foto: Profimedia

Čudi se svemu, loša gluma', 'od jedne tako poznate voditeljke očekivao sam barem malo logičnije ponašanje', 'hahahaha da nije smešno, bilo bi tužno', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Takođe, mnogi smatraju da je Opra previše upadala u reč svojim sagovornicima. '

Opra Vinfri iMegan Markl i princ Hari
foto: Profimedia

Opra bi trebalo da prestane da prekida ovu 'sočnu' priču', 'manje Opre više Harija i Megan!', 'da li je to do mene ili Opra konstantno prekida Megan usred rečenice koju želimo da čujemo?', 'Opra postavlja odlična pitanja, ali bilo bi bolje da prestane da ih prekida. Želim da čujem njihovu priču, a ne Oprino mišljenje o tome', samo su neki od komentara kritike upućene voditeljki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs