slatke muke

Džordž Kluni progovorio o PORODIČNIM MUKAMA: Perem sudove i veš, AMAL BI ME UBILA da uradim ovo! (FOTO)

Džordž Kluni po prvi put je iskreno govorio o porodici, braku sa Amal i svakodnevnim ,,problemima" sa kojima se susreće u poslednje vreme s obzirom na to da je češće kod kuće nego ranije.

Vip roditelji
Autor:
Džordž Kluni progovorio o PORODIČNIM MUKAMA: Perem sudove i veš, AMAL BI ME UBILA da uradim ovo! (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Šarmanti glumac, Džordž Kluni, svoje slobodno vreme provodi u krugu porodice, a kako je pandemija korona virusa potrajala, pohvalio se da je postao čovek za sve, a kućni poslovi mu nisu strani.

- Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dve, tri mašine veša dnevno, a sudove perem po ceo dan, jer su nam deca pravi mali prasići - rekao je uz osmeh i dodao:

- Decu sa vremena na vreme morate i da okupate... Čak sam ošišao sina, ali to je ispalo veoma loše. Ipak, njemu će kosa brzo da poraste . Mislim, ja i sebe sam šišam. Nisam se usudio da ošišam ćerku jer bih upao u veliki problem i nevolju. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem ćerkinu predivnu dugu kosu - rekao je holivudski glumac koji sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance.

Kada je moda u pitanju, ova žena nikad ne greši: 6 modnih zapovesti Amal Kluni! (FOTO)

Amal Kluni
foto: Profimedia

Iako se često nagađa, on i advokatica imaju uspešan brak koji uspevaju da sačuvaju od svih izazova sa kojima se neretko susreću. Iako ih je svetska pandemija sigurno uzdrmala, s obzirom na to da je sve stalo i da su morali da se priviknu novim uslovima života, oni su uspeli da sačuvaju zajednicu i porodicu.

Kluni je prošle godine snimio i režirao film o globalnoj apokalipsi.

- Kad nam se dogodio Kovid-19, film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, ali sa početkom pandemije film se može protumačiti drugačije - govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo - rekao je o filmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs