baria amaludin

ZAŠTO SE MAJKA AMAL KLUNI NE RAZDVAJA OD ĆERKE: Prati je u stopu, a za tu priliku se oblači kao filmska diva

Kako bi bila uz ćerku i zeta, Baria Alamudin stigla je u Njujokr i sa Amal i savnim glumcem provela vikend. S njima je bila na dobrotvornoj večeri, koju su oni organizovalu, a potom su zajedno otišli i na večeru.

Vip priča
Autor:
ZAŠTO SE MAJKA AMAL KLUNI NE RAZDVAJA OD ĆERKE: Prati je u stopu, a za tu priliku se oblači kao filmska diva
Amal Kluni sa majkom, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako smo navikli da Amal viđamo u društvu njenog supruga, holivudskog glumca Džordža Klunija, ovoga je puta 45-godišnjakinja snimljena čak dva dana zaredom u društvu svoje majke.

75-godišnja Baria Alamudin je sa ćerkom i zetom stigla na dobrotvornu večeru koju je organizovao slavni holivudski par, odnosno njihova organizacija 2The Clooney Foundation For Justice."

Amal Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reč je o događanju održanom u njujorškoj javnoj biblioteci, a kojem su prisustvovale i najveće holivudske zvezde, a među njima odlično se snašla i elegantna Baria, koja je ponosno pozirala s Amal i Džordžom. Baria Alamudin pred fotografima se ponašala kao da joj je to deo svakodnevice, a mnogi su primetili njenu neverovatnu lepotu i eleganciju.

Za ovaj događaj odabrala je haljinu s plaštom u kraljevski ljubičastoj boji koja je imala detalje od dragog kamenja.

Amal Kuni
foto: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekoliko dana nakon toga Baria je ponovno snimljena, ovoga puta samo s Amal, dok izlaze iz hotela i odlaze na ručak, a svi zajedno bili su i na večeri u jednom njujorškom restoranu.

Lepa Amal od majke je nasledila lepotu, ali i pamet. Naime, Baria Alamudin je i sama veoma uspešna novinarka, koja je za svoj rad i nagrađena priznanjima, a radila je godinama i kao televizijska voditeljka i urednica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs