pogledajte

MALA CRNA HALJINA U IZVEDBI PRELEPE AMAL KLUNI: Ovakvu kombinaciju mora da ima svaka žena u svom ormanu

Supruga holivudske zvezde Džordža Klunija gde god da se ovih dana pojavila u Venciji bila je u centru pažnje, a komadi koje ona odabere su uvek oni klasični koje svaka žena može da ima u svom ormaru i da posegne za njima ako ima neku svečanu priliku.

Moda
Autor:
MALA CRNA HALJINA U IZVEDBI PRELEPE AMAL KLUNI: Ovakvu kombinaciju mora da ima svaka žena u svom ormanu
Amal i Džordž Kluni, Foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Filmski festival u Veneciji pored najvećih filmskih ostvarenja ove godine krase kao i uvek poznate ličnosti koje oduševljavaju svojim haljinama i izgledom.

Amal Kluni (45) i Džordž Kluni (62) fotografisani su u Veneciji koji kao i uvek deluju srećno i zaljubljeno kao prvog dana.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Amal je izgledala kao i uvek besprekorno u glamuroznoj letnjoj crnoj haljini koju je upotpunila velikim sunčanim naočarima i pletenom letnjom torbom, dok su šetali šarmantnim ulicama u ovom prelepom gradu.

Džordž Kluni je takođe izgledao sjajno, pa je tako na sebi imao crnu majicu i bele pantalone i moderne naočare sa plavim staklima koje su ga podmladile makar deset godina.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre dolaska na festival u Veneciji Amal je nagrađena DVF Leadership priznanjem za izuzetan doprinos u svojoj profesiji.

"Amal je zastupala istaknute političke zatvorenike i one koji su preživeli masovne zločine, kao što sužene Jezida, devojke koje je zarobio ISIS, civile koje je napala sudanska policija i vladine snage u Darfuru kao i aktivistkinje zatvorene širom sveta. Njeni rezultati u oslobađanju nepravedno zatvorenih novinara širom sveta su bez premca. Trenutno radi u Radnoj grupi za odgovornost za zločine počinjene u Ukrajini, kako bi podržala pravdu za žrtve ratnih zločina i drugih kršenja ljudskih prava", piše na sajtu DVF Leadership koji joj je dodelio nagradu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs