Velika svađa trese Holivud: Kventin Tarantino za ovog slavnog glumca rekao da je nikakav, on ga najgore ispsovao

Velika svađa nadvila se nad Holivudom. Kventin Tarantino i Džordž Kluni razmenili su teške reči.

Celebrities
Autor:
Velika svađa trese Holivud: Kventin Tarantino za ovog slavnog glumca rekao da je nikakav, on ga najgore ispsovao
Foto: Reuters / Robert Pratta

Glumac Džordž Kluni je otkrio da ga malo iritira" Kventin Tarantino, nakon što je pričao "s**nja" o njemu.

Glumac je glumio zajedno sa Kventinom u filmu "Od sumraka do svitanja", koji je Kventin napisao na početku svoje karijere kao režiser.

Pre toga, Džordž je stekao ime glumeći Daga Rosa u medicinskoj drami "Hitna pomoć" pre nego što je započeo uspešnu holivudsku karijeru, glumeći u velikim filmovima.

Kventin Tarantino, Džordž Kluni
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Ali uprkos njihovoj dosadašnjoj saradnji i njegovoj slavnoj karijeri, i ispred i iza kamere, Kventin, 61, navodno je govorio loše o Džordžu.

Govoreći u zajedničkom intervjuu za magazin "Dži-kju" sa prijateljem Bredom Pitom, Džordž je istakao: "Kventin je nedavno govorio s**nja, tako da sam malo iritiran zbog njega.

"Napravio je neki intervju gde je imenovao filmske zvezde, i govorio je o tebi, i nekom drugom, a onda je ovaj tip rekao: "Pa, šta je sa Džordžom?" On je potom rekao, on nije filmska zvezda."

Umesto da pruži podršku po tom pitanju, njegov dugogodišnji prijatelj Bred je očigledno smatrao da je ono što je rekao Džordž smešno, smejući se "He he he he he he" usred njihovog intervjua.

Nastavljajući da deli svoju frustraciju na režisera, Džordž je nastavio: „Pa sada sam kao, u redu, druže, odje*i. Ne smeta mi što sam mu rekao s**nja, on je isto iznosio s**nja.

Iako je filmska zvezda bila frustrirana zbog reči koje je Kventin Tarantino uputio za njega, on je imao samo reči hvale za Breda Pita, našta se fokusirao na ostatak intervjua. Džordž je istakao kako je Bred izuzetan glumac, i nastavio da ga hvali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs