"Bičevali me dok nisam prokrvarila": Čuvena Hurem prošla je pakao sa bivšim mužem, pa htela da se ubije

Životna priča čuvene turske glumice nije bila nimalo laka. No, iz problema je uspela da izađe jača i bolja nego ikada.

Vip priča
21:40h Autor:
"Bičevali me dok nisam prokrvarila": Čuvena Hurem prošla je pakao sa bivšim mužem, pa htela da se ubije
Foto: Printskrin@meryemuzerlimeryem/Instagram

Slavna turska glumica proslavila je 41.rođendan, a mi smo se tim povodom prisetili njene teške životne priče.

Glumica Merjem Uzerli, srpskoj javnosti najpoznatija je po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" koja je svojevremeno emitovana.

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

Mnogi obožavatelji ove serije zavoleli su je zbog čvrstog karaktera i britkog jezika, koji je prisutan i u stvarnom životu glumice. Ova televizijska uloga donela joj je s jedne strane slavu, a s druge prouzrokovala brojne probleme.

Osim psihičkih posledica i depresije koja se razvila zbog napornog rada na snimanju serije, Merjem je razbila mit o idealnom životu medijski istaknutih osoba. Naime, na dan kada su joj uručili nagradu za megapopularnu dramu, ona je razmišljala o samoubistvu. Kako je u nekoliko navrata ispričala slavna glumica, nije videla drugi izlaz iz situacije koja ju je emocionalno razorila.

"Jedne sam večeri u Antaliji dobila nagradu za svoju glumu, a iste sam se večeri pokušala ubiti", priznala je turskim medijima glumica.

Merjem Uzerli
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zbog takve situacije povukla se u rodni joj Berlin. Danas je Uzerli u srećnoj vezi s partnerom Kaglarom Ertugrulom. Za njega se pretpostavlja da je otac njene mlađe trogodišnje ćerkice imena Lili Koj, s obzirom na dugu vezu i činjenicu da to nikada javno nije demantovala, dok je stariju devetogodišnju Laru dobila s bivšim verenikom Kanom Atesom, koji ju je u to vreme navodno nagovarao da pobaci, pisali su mediji.

Glumica se u vreme najveće slave, koju je teško podnosila, zaljubila u 17 godina starijeg preduzetnika Kana Atesa, s kojim je prvi put ostala u drugom stanju. On ju je navodno terao na pobačaj jer bi mu to bilo treće dete s različitim ženama. Od te bivše ljubavi nikada nije tražila pomoć. Nakon prvog brodoloma s biznismenom, Merјem je dožiвela još dva – raskid veridbe sa takođe 17 godina starijim preduzetnikom Alpom Ozcanom te još jednu vezu koja je potrajala tek dva meseca.

Merjem Uzerli, hurem
foto: Profimedia

Osim toga, sa samo 19 godina bičevana je u Dubaiju kojim je prošetala u golišavom izdanju.

"Mislila sam da me neće jako udarati, no bilo je užasno. Muškarac koji je izvršavao kaznu doslovno mi se smejao u lice dok nisam prokrvarila. Udario me 10 puta – otkrila je u jednom intervjuu ističući kako nije znala da je kazna za to bičevanje.

Stil/Večernji

Stil/Večernji

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs