U mladosti bila nasmejana i srećna: Svi zaneme kad vide kako je izgledala Bjanka pre nego što je naterana na golotinju

Svi se iznenade kada vide kako je Bjanka izgledala pre nego što se udala za Kanje Vesta, totalna transformacija

Celebrities
Autor:
U mladosti bila nasmejana i srećna: Svi zaneme kad vide kako je izgledala Bjanka pre nego što je naterana na golotinju
Foto: Profimedia

Bjanka Censori je potpuno promenila svoj stil otkako se „udala“ za Kanjea Vesta u neformalnoj ceremoniji u Beverli Hilsu u januaru 2023. godine, samo dva meseca nakon što je reper finalizovao razvod od Kim Kardašijan.

Pre nego što je rekla „da“ Vestu, Bjanca je radila za njega. Prema LinkedIn-u, ona je šef arhitekture u Yeezy-ju, gde je došla nakon što je završila master studije arhitekture na Univerzitetu u Melburnu 2020. godine.

Bjanka Cenzori
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, oni koji su išli u školu s njom možda je danas ne bi prepoznali.

Pre nego što je postala Vestova devojka, Bianca je izgledala i oblačila se vrlo slično njegovoj bivšoj ženi, Kim Kardašijan. Duga tamna kosa, konturisano lice i seksi autfiti– nije ni čudo što je privukla Kanjeovu pažnju.

Bjanka Censori
foto: preentscreen/Instagram

Njena sestra je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju od ranije, gde se vidi da je Bjanka vidno nasmejana i srećna. Dok se na fotkama na kojima je hvataju sa suprugom Kanje Vestom ne mogu videti u tom izdanju. Mnogo se od tada promenila.

Bjanka Censori
foto: preentscreen/Instagram

Od kada je započela vezu s Vestom, njen stil je postao potpuno jeziv. Sada je viđamo u neutralnim bojama, providnim tkaninama i uskim krojevima. Čak je i svoju dugu smeđu kosu zamenila kratkom, platinastom frizurom.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I ona nije jedina koja prati ovaj stil, Kanje je poznat po tome što menja garderobu svojih partnerki, pa nije čudno što je Bianca sada gotovo uvek obučena u nešto iz Yeezy kolekcije, dok narod kaže da je praktično gola. Oboje su viđeni kako nose upečatljive maske i čizme-čarape, a čak su počeli da šetaju i bez cipela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs